جهان اطراف

رییس جمهوری بلاروس در یک گفت‌وگوی تلویزیونی با بیان اینکه رییس جمهور روسیه نیروهای اوکراینی را در منطقه کورسک از بین خواهد برد، هشدار داد که تشدید درگیری‌ها در این منطقه، مسکو را به استفاده از سلاح‌های هسته‌ای سوق خواهد داد.

انتشار خبر پرواز پهپاد تصویربرداری حزب الله بر فراز شهرک قیصریه، محل اقامتگاه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و خانواده‌اش؛ بار دیگر ضعف و ناکارآمدی سیستم‌های پدافندی و راداری اسرائیل را در مواجهه با توانمندی‌های نظامی حزب الله آشکار ساخت.

نماینده دائم بلاروس در سازمان ملل در دیدار با دبیرکل این سازمان، وی را از نقض شدن حریم هوایی بلاروس توسط پهپادهای اوکراینی و خطرات این اقدام مطلع کرد.

وانگ یی وزیر خارجه چین در جریان نشست غیررسمی وزرای خارجه چین، لائوس، تایلند و میانمار در شهر چیانگ مای تایلند با تاکید بر اینکه در وضعیت کنونی نباید اجازه نفوذ نیروهای خارجی در میانمار داده شود، در مورد دخالت طرف‌های خارجی در امور داخلی این کشور هشدار داد.

دلیل افزایش گستاخی و بی‌پروایی رژیم صهیونیستی این است که ایالات متحده در سال‌های گذشته همواره در هر شرایطی به دفاع از این رژیم اشغالگر پرداخته و اجازه نداده صهیونیست‌ها با عواقب واقعی اقدامات تنش‌زای خود مواجه شوند.

مقامات آمریکایی اذعان دارند اوکراین در حملات خود به عمق خاک روسیه از ادوات و تسلیحات اهدایی آمریکا استفاده کرده، اما مدعی هستند کی‌یف با این کار تعهدات خود در قبال این تسلیحات را نقض نکرده است.

در پی گزارش‌ها درباره برخی تحرکات اوکراین برای هدف قرار دادن نیروگاه اتمی کورسک در روسیه، وزارت امور خارجه این کشور از سازمان ملل و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خواست که این اقدامات اوکراین را محکوم کنند.

وزارت امور خارجه سوریه در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن قتل‌عام یک خانواده سوری در جنوب لبنان، بر تروریسم بی حد و مرز رژیم صهیونیستی تأکید کرد.

براساس تازه‌ترین نظرسنجی منتشر شده از سوی رسانه‌های آمریکایی، «کامالا هریس»، نامزد حزب دموکرات و «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور پیشین آمریکا و نامزد حزب جمهوری‌خواه در رقابت تنگاتنگی قرار گرفته‌اند.

رسانه‌های عبری گزارش دادند، نخست‌وزیر این رژیم برای آنکه کابینه ائتلافی‌اش تحت تاثیر معامله تبادل اسرا با حماس قرار نگیرد، به مذاکرات سیاسی روی آورده تا حیات سیاسی خود را تضمین کند.

محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، یک روز پس از سفر به مسکو، اواخر امروز (چهارشنبه) در آنکارا با رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه دیدار و درباره مسائل منطقه رایزنی خواهد کرد.

سازمان آگهی های پرسون