جهان اطراف

سفیر رژیم صهیونیستی در واشنگتن روز دوشنبه ادعا کرد که توافق آتش بس برای پایان دادن به درگیری‌ها بین رژیم اسرائیل و حزب الله می تواند «طی چند روز» به دست آید.

دادگاهی در آمریکا با در خواست کمیسیون بورس و اوراق بهادار این کشور برای تحریم ایلان ماسک مخالفت کرد.
بنیامین نتانیاهو ، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با ارسال پیامی به ساکنان نوار غزه، پیشنهاد مالی خود را در خصوص ارائه اطلاعاتی در مورد مکان گروگان‌ها در غزه و کمک برای آزادسازی آنها، تکرار کرد.
یک رسانه عبری زبان خبر داد، یک اسرائیلی ۲۱ ساله به ضرب گلوله افراد ناشناس در ایالات متحده کشته شده است. در این گزارش آمده است، آویو بروک، ۲۱ ساله اهل شهرک رحووت که به عنوان قفل ساز در شهر ممفیس در ایالات متحده مشغول به کار بود، پنج شنبه شب بعد از دریافت یک پیام برای انجام یک کار عازم این مکان بود، در مسیر به ضرب گلوله از پای در آمد و بعد از آن هم مشخص شد که این پیام هم کذب بوده است.
در پی لغو ممنوعیت استفاده اوکراین از سلاح‌های دوربرد آمریکایی برای حمله به عمق خاک روسیه، دولت سوریه نسبت به پیامدهای این اقدام و خطر وقوع جنگ هسته‌ای در جهان هشدار داد.

ویدیویی از بازجویی بنیامین نتانیاهو و دوستان و حامیانش از جمله شلدون ادلسون میلیاردر اسرائیلی-آمریکایی و همسرش ماریام ادلسون وایرال شده که متعلق به دور پیشین بازجویی‌های نتانیاهو در سال 2019 است. در بخشی از بازجویی‌های ماریام ادلسون می‌گوید اگر چیزهایی که اعتراف می‌کند فاش شود، کشته خواهد شد!
روزنامه آمریکایی گزارش داد، گزینه دونالد ترامپ برای مشاوره و مدیریت ارشد ضد تروریسم، فردی اسلام‌ستیز و دارای دیدگاه‌های راست افراطی در قبال زو مبارزه با گروه‌های شبه‌نظامی است.

سازمان آگهی های پرسون