روانشناسی

روانشناسی مجله پرسون با رویکردی تخصصی به ارائه مطالبی آموزشی در زمینه سلامت روح و روان می پردازد.

بیماری مرور خاطرات گذشته به نوعی از اختلالات روانی اشاره دارد که فرد به طور مداوم درگیر یادآوری خاطرات گذشته است. در این مقاله به بررسی علل و روش‌های درمان این مشکل پرداخته می‌شود. این بیماری می‌تواند بر کیفیت زندگی فرد تأثیرات منفی بگذارد و نیاز به مداخلات تخصصی دارد.
تاثیر اختلال شخصیت مرزی بر ازدواج می‌تواند عمیق و چالش‌برانگیز باشد. این اختلال با نوسانات شدید عاطفی و مشکلات در روابط بین فردی همراه است که می‌تواند بنیان‌های یک ازدواج را تحت تأثیر قرار دهد. در این مقاله به بررسی این تأثیرات پرداخته‌ایم.
رئیس سازمان نظام روانشناسی کشور می‌گوید: اگر عوامل سریال «افعی تهران» در نوشتن قسمت‌های روانشناسی سناریو از سازمان نظام روانشناسی کمک می‌گرفتند، قطعا سریال این همه دچار اشکالات روانشناسی نمی‌شد.
در این مقاله ما به شما ۸ عبارت را معرفی می‌کنیم که نشان‌دهنده ناامنی شدید درونی هستند. نگران نباشید، شناسایی این ناامنی‌ها اولین گام در حل و فصل آن‌هاست.
رئیس سازمان نظام روان‌شناسی درباره مدعیان روان‌شناسی رابطه و خانواده در فضای مجازی می‌گوید: «این مشاورنما‌ها به مراجعان خود توصیه‌هایی می‌کنند که می‌تواند پیامد‌های زیادی از جمله طلاق داشته باشد.»
افزایش وزن و چاقی از مسایل عمده بهداشتی محسوب می شود و دومین عامل قابل پیشگیری از مرگ (بعد از سیگار ) معرفی شده است و وضعیت آن در جامعه رابطه معنی داری با سطح سلامت آن جامعه دارد.
یک متخصص تغذیه، با بیان اینکه کنترل استرس ابزاری قدرتمند برای ارتقای سلامت است، رژیم غذایی مناسب را راهبردی مؤثر در کنترل استرس عنوان کرد.

اگر شما هم نوجوانی در خانه دارید، به احتمال زیاد متوجه شده اید که آنان در مقطعی خاص با مشکلات رایجی روبرو می شوند که عمدتاً هم در این مرحله از زندگی شان ظاهر می شوند. آگاهی از این مشکلات و نحوه مواجه والدین با آنها می تواند در رفع این مشکلات بسیار کارساز باشد.
براساس مطالعه‌ای جدید، مشخص شده است که افراد مسنی که مرتکب جنایات جدی شده‌اند، چندین بار محکوم شده‌اند یا دوره‌های حبس طولانی‌مدت دریافت کرده‌اند، به طور قابل‌توجهی در معرض خطر ابتلا به زوال عقل و اختلالات شناختی خفیف (MCI) هستند.
استرس واکنش طبیعی بدن انسان است.پاسخ به استرس‌ها به بدن کمک می‌کند تا با موقعیت جدید سازگار شود. از همین‌رو خیلی اوقات استرس مثبت است. اما زمانی مشکل‌ساز می‌شود که عوامل استرس‌زا بدون تسکین یا کم شدن همچنان ادامه پیدا کنند.
مسئول واحد صدای یارای انجمن حمایت از حقوق کودکان تشریح کرد؛

پرتکرارترین مشکلات کودکان؛ پرخاشگری و عدم مسئولیت‌پذیری

روان‌شناس و مسئول واحد صدای یارای انجمن حمایت از حقوق کودکان از برقراری ۳۶۰ مورد تماس با صدای یارا طی زمستان سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: «پرتکرارترین مسائلی که مادران طی تماس با صدای یارا به آن اشاره کردند، مربوط به مشکلات رفتاری شامل پرخاشگری و ناسازگاری، افسردگی، لجبازی، عدم مسئولیت‌پذیری، بی‌دقتی، نگرانی از مشکلات، اعتیاد به اینترنت و فضای مجازی و... در کودکان می‌شود.»
استرس پاسخ طبیعی و فیزیولوژیک بدن انسان به محرک‌های خطرناک و موقعیت‌های چالش‌برانگیز است که سیستم عصبی و سیستم هورمونی بدن انجام می‌دهند.

آیا کودک تیز هوش شما خیلی سریع یک مطلب آموزشی را فرا می‌گیرد و در محافل آموزشی بین همسالان اش می‌درخشد، اما در برخی شرایط ساده، به نسبت دوستانش، به شدت متکی به حمایت شماست؟ آیا با اینکه خیلی سریعتر از همسالان اش پیشرفت می‌کند، اغلب برای مدیریت احساسات و مقابله با موقعیت‌های اجتماعی خاص بدون حضور شما لنگ می‌ماند؟ برای یافتن پاسخی به برخی پرسش‌هایی از این دست با ما همراه باشید.