علم پزشکی

جدیدترین اخبار روز دنیا در حوزه پزشکی را در سرویس فناوری پرسون بخوانید.

۱۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات صندوق توسعه ملی به احداث ساختمان جدید دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی دانشگاه شهید بهشتی که چند ماه قبل، عضویت فرزند رئیس‌جمهور در هیئت علمی آن دانشکده حاشیه‌ساز شده بود، تخصیص یافته است.

نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که ویروس جدید کرونا می‌تواند در مراحل اولیه این بیماری جلوی درد را بگیرد و ابتلا به این بیماری را پنهان کند.

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا:

دورکاری اجرا شود

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: برای پیشگیری از افزایش موارد ابتلا به بیماری کووید ۱۹ باید از ظرفیت‌های موجود مانند دورکاری و مرخصی استعلاجی در ادارات و دستگاه‌های اجرایی به نحو مطلوب استفاده کرد تا با کاهش رفت‌وآمدها، شمار مبتلایان و مرگ و میر ناشی از این بیماری در کشور کاسته شود.

الکساندر گینسبورگ رئیس مرکز میکروب شناسی و اپیدمیولوژی گاملیا وابسته به وزارت بهداشت روسیه اعلام کرد که داوطلبانی که واکسن کرونای «اسپوتنیک-۵» زده اند به هیچگونه عارضه و بیماری دچار نشده اند.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: این ستاد با بودجه ۲۰ میلیارد تومانی، ۲۲ داروی زیستی تولید کرد که یک میلیارد دلار صرفه جویی ارزی به همراه داشت و توانستیم از سند چشم انداز این حوزه سبقت بگیریم.

رییس بخش عفونی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری با بیان اینکه اختلال بویایی و چشایی یکی از مشخصه‌های ابتلا به کووید ۱۹ است، به بیان مهمترین تفاوت‌های کرونا و آنفلوانزا پرداخت.

از آنجا که علاوه بر راه تنفسی، ویروس کرونا از طریق مخاط بینی، چشم و دهان و یا لمس سطوح منتقل می‌شود، عینک آفتابی، هندزفری، ساعت مچی و دیگر وسایل مورد استفاده روزمره باید مرتب ضدعفونی شوند.

شانه‌ساز با اشاره به فرآیند سخت واردات دارو به داخل کشور خبر داد؛

توزیع واکسن آنفولانزای ایرانی از 1400/ واردات دارو در نهایت شیطنت دشمن انجام می‌شود

رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه دارو و تجهیزات پزشکی خارجی در نهایت سختی و با کارشکنی‌های دشمن وارد کشور می‌شود، گفت : از سال آینده واکسن آنفلوآنزای ایرانی در بازار توزیع می‌شود تا دیگر بیماران نگران واردات واکسن نباشند.
بنا بر آخرین تحقیقات انجام شده ویروس کرونا می‌تواند ۹ ساعت روی پوست انسان زنده بماند. این مقدار چهار برابر بیشتر از زمانی است که ویروس آنفلوآنزا روی پوست زنده می‌ماند.

پوسیدگی دندان‌ها و ساییدگی فک و لثه از جمله مشکلاتی است که برخی افراد گرفتار آن هستند و با افزایش سن اتفاق افتادن این معضل به صورت طبیعی خواهد بود، اما رخ دادن چنین اتفاقی در سنین کم اتفاقی غیر طبیعی است که باید برای حل آن روند درمان در پیش گرفت.
سازمان آگهی های پرسون