اروپا و امریکا

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تحلیلی کشورهای اروپا و امریکا را در سرویس بین الملل پرسون بخوانید.

روسیه می‌گوید تحویل تانک‌های تهاجمی ناتو به اوکراین شاهدی از دخالت «مستقیم و فزاینده» آمریکا و اروپا در جنگ است و یک تحلیل‌گر بیان می‌کند که کشورهای تامین‌کننده سلاح ممکن است به هدف‌های بالقوه بدل شوند.
رئیس جمهور اوکراین ضمن تشکر از متحدان غربی برای تصمیم‌شان در مورد ارسال تانک‌های پیشرفته به کی‌یف، از کشورهای عضو ناتو خواست تا موشک‌های دوربرد و هواپیماهای نظامی نیز به اوکراین ارسال کنند.

شرایط موجود در کی‌یف و نوع جنگی که روس‌ها به راه ‌انداخته‌اند، از چیزهایی هستند که تغییر کرده و از همه مهم‌تر ما معتقدیم که اوکراینی‌ها طی هفته‌ها و ماه‌های آتی به توانایی‌های بیشتری نیاز خواهند داشت.

رئیس جمهور روسیه درباره تجاوز این کشور به خاک اوکراین مدعی شد که دفاع از خاک روسیه و شهروندان برابر تهدیدات، هدف نخست عملیات نظامی ویژه در اوکراین بوده است!
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح:

اروپا سابقه خود را مخدوش کرد!

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح کل کشور با فرمانده کل سپاه پاسداران دیدار و گفت‌وگو کرد.

با افزایش تیراندازی‌های مرگبار در آمریکا، رئیس‌جمهور این کشور از قانون‌گذاران این کشور خواست سریع قانون منع استفاده از سلاح‌های تهاجمی را تصویب کنند.
سازمان آگهی های پُرسون