خاورمیانه

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تحلیلی منطقه خاورمیانه را در سرویس بین الملل پرسون بخوانید.

رئیسی در واکنش به حادثه تروریستی در افغانستان عنوان کرد؛

در جنایت تروریستی افغانستان رد پای آمریکا دیده می شود!

رئیس‌جمهور با صدور پیامی به شهادت رسیدن جمعی از مردم افغانستان درحادثه ترورسیتی را تسلیت گفت و تاکید کرد: این جنایت که با هدف اختلاف‌افکنی بین مسلمانان انجام شد به دست کسانی صورت پذیرفت که ماهیت ضد انسانی و ضد دینی آنها بر همگان آشکار است.
امیرعبداللهیان در بدو ورود به دمشق عنوان کرد؛

از گسترش همکاری دو جانبه ایران و سوریه دو کشور بهره می برند

وزیر امور خارجه با تاکید بر اینکه همواره دیدار، گفت‌وگو و رایزنی با مقامات سوریه مورد توجه جدی ما است، گفت: توافقات مهمی در خصوص توسعه همه جانبه روابط بین دو کشور و فعالیت‌های فشرده و برنامه ریزی شده که این توافقات دوجانبه به سرعت اجرای خواهد شد و دو ملت از آن سود خواهند برد
نماینده مسیحیان ارمنی شمال ایران در مجلس با بیان اینکه شاهد قدرنشناسی مقامات آذربایجان در قبال رفتارهای دوستانه ایران هستیم، گفت: آذربایجان به زودی بهای سنگین اقداماتش در مورد ایران را خواهد پرداخت.
امیرعبداللهیان در فرودگاه بیروت:

ایران هرگز از کمک به لبنان دریغ نمی‌کند

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران پس از ورود به فرودگاه بیروت ضمن تبریک تشکیل دولت جدید در این کشور، گفت تهران هرگز از کمک به بیروت در صورت درخواست، دریغ نخواهد کرد.
وزیر امور خارجه روسیه با بیان اینکه راه احیای برجام از طریق اجرای تمام عیار توافق طرفین است، یادآور شد: جهان انتظار دارد آمریکا به این توافق برگردد و تحریم‌ها را لغو کند.
کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت وگو با پرسون مطرح کرد؛

ایجاد ائتلاف چندجانبه بین کشورهای منطقه زمینه‌ساز برقراری امنیت

معادلات امنیتی منطقه طوری به هم گره خورده است که امنیت منطقه فقط توسط همسایگان ایجاد می‌شود و ایجاد چهارچوب و چتر حمایتی- امنیتی در منطقه توسط کشورهای غربی سیاست غلطی است. جمهوری اسلامی ایران بارها تأکید کرده است که ایجاد یک ائتلاف چند جانبه بین کشورهای منطقه می‌تواند زمینه‌ساز برقراری امنیت باشد و از ائتلاف‌های مهم بین‌المللی نیز دعوت کرده که برای برقراری امنیت پایدار در کلیه کشورها در اقصا نقاط دنیا تلاش کنند.
رئیس‌شورای اجرایی حزب‌الله در مورد اینکه چرا رژیم صهیونیستی جرأت حمله به کشتی حامل سوخت ایران برای لبنان را نداشت؟ گفته دلیلش آن بود که صهیونیست‌ها نمی‌خواستند حزب‌الله را وارد معادلات جنگ دریاها کنند و «این نشان دهنده نقطه ضعف اسرائیل است که بر قدرت ما افزود.»
وزیر خارجه کشورمان پس از دیدارش با همتای ارمنستانی خود اظهار کرد: اجازه نخواهیم داد برخی کشورهای خارجی مناسبات ایران با همسایگانش از جمله ارمنستان را تحت تاثیر قرار دهند.
سازمان آگهی های پُرسون