ایران در جهان

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تحلیلی ایران در جهان را در سرویس بین الملل پرسون بخوانید.

الکساندر لوکاشنکو رئیس‌جمهور بلاروس در اظهاراتی ضمن اشاره به تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران تاکید کرد که حمله کنندگان به ایران به هیچ کدام از اهداف خود نرسیدند.
روزنامه القدس العربی در تحلیلی، اسرائیل را عامل اصلی تداوم جنگ می‌داند و بر نقش منافع آمریکا، کشورهای حاشیه خلیج فارس و جامعه جهانی در پایان دادن به آن تاکید می‌کند. تصمیم ترامپ در این میان، تعیین‌کننده خواهد بود.
رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، در مصاحبه‌ای پیش از بازگشت از کنتاکی اعلام کرد می‌تواند زیرساخت‌های انرژی ایران را در عرض یک ساعت از کار بیندازد و بازسازی آن را تا ۲۵ سال به تعویق اندازد.

منابعی نظامی در ارتش رژیم صهیونیستی در گفت‌وگو با روزنامه جروزالم‌پست مدعی شدند، تغییر نظام جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه هدف نظامی اسرائیل نبوده و ارتش این رژیم تنها به‌دنبال «ایجاد شرایط» برای آن بوده است؛ اعترافی که پس از ناکامی حمله مشترک آمریکا و اسرائیل به تهران و عدم تحقق فروپاشی مورد انتظار آنان و نیز پاسخ قدرتمند ایران به این تجاوز مطرح می‌شود.
با تشدید بی‌سابقه درگیری‌ها میان ایران و ائتلاف آمریکا-اسرائیل، یکی از کلیدی‌ترین پرسش‌ها درباره چشم‌انداز این بحران، موضع واشنگتن در قبال آتش‌بس بود. کاخ سفید تحت رهبری ترامپ نه تنها به دنبال آتش‌بس فوری نیست، بلکه شرط پایان جنگ را «تسلیم بی‌قیدوشرط» ایران اعلام کرده و هرگونه مذاکره را پیش از آن بی‌فایده یا «دیر» می‌داند.
نخست‌وزیر اسپانیا با دفاع از موضع کشورش در برابر حملات آمریکا و اسرائیل به ایران، تاکید کرد که هم‌پیمانی با ایالات متحده به معنای چشم‌پوشی بر اصول صلح و احترام به حاکمیت ملی نیست.

پزشکیان با تأکید بر راهبرد دفاعی ایران خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران هیچ قصدی برای هدف قرار دادن یا درگیری با کشورهای منطقه ندارد و تنها پایگاه‌هایی که از مبدأ آن‌ها به خاک ما حمله می‌شود، در چارچوب حق دفاع مشروع، هدف قرار خواهند گرفت.
رئیس رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه از ارائه جدول زمانی در رابطه با جنگ با ایران خودداری کرد و به روزنامه «بیلد» گفت: «ما باید نفس عمیقی بکشیم و به نتیجه نهایی برسیم.»
سازمان آگهی های پُرسون