سینما و تئاتر

برای باخبر شدن از آخرین اخبار سینمای ایران و جهان، سرویس فرهنگ و هنر پُرسون را دنبال کنید.

سی‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان چهارشنبه شانزدهم مهر_ با معرفی برگزیدگان در سالن همایش‌های بین‌المللی اصفهان به کار خود پایان داد.
در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم کودک اصفهان با حضور مسئولان؛

نوستالژی‌های کودکانه بر سن اختتامیه؛ اشک‌های شکوفنده و یاد مادر عمو پورنگ

مراسم اختتامیه جشنواره فیلم کودک اصفهان با حضور مسئولان برگزار شد؛ در این شب «بچه مردم» جوایز اصلی را درو کرد و از زهره شکوفنده و عمو پورنگ، دو چهره محبوب سینمای کودک، تجلیل به عمل آمد.
حسن پورشیرازی در تازه‌ترین نقش‌آفرینی خود، پس از موفقیت شگفت‌انگیز فیلم «پیر پسر» که علاوه بر تمجید منتقدان عنوان پر فروش‌ترین فیلم سال را هم به خود اختصاص داد، در نقشی متفاوت و ملتهب، عشقی ممنوع و حرام را در سریال خانگی «بدنام» به تصویر می‌کشد.
سیدعلی‌اکبر موسوی در نشست خبری با اصحاب رسانه که به‌ مناسبت آغاز هفته ملی کودک با شعار کودکان، حال خوش زندگی برگزار شد، گفت: با تولید ۱۰ نمایش و بیش از ۴۰۰ اجرا، کانون پرورش فکری قزوین موفق شد جایگاه نخست کشور در تئاتر کودک را به خود اختصاص دهد و لبخند ۱۱ هزار کودک را رقم بزند.
از اوایل سال ۱۴۰۴، زمزمه‌هایی درباره فعالیت بابک زنجانی در نمایش خانگی به واسطه راه‌اندازی یک پلتفرم و تلویزیون اینترنتی به گوش می‌رسید و همزمان نام او در اخبار مربوط به حوزه اقتصاد نیز مطرح بود.
آیین افتتاحیه معنوی سی‌وهفتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان یا پیام حمایت از کودکان مظلوم غزه، صبح امروز جمعه ۱۱ مهر در گلستان شهدا اصفهان برگزار شد.
فیلم کوتاه «ارغوان» به تهیه‌کنندگی نفیسه امینی و کارگردانی وحید کردلو پس از اتمام مراحل فیلمبرداری، هم‌اکنون در مرحله تدوین قرار دارد. این پروژه با بازی سارا مسینانی، میثاق جمشیدی، آرزو جوهری و محمد جهانگیری ساخته شده است.
رضا ایرانمنش در مراسم بزرگداشتی که به همت فرهنگسرای سرو با همکاری کانون ادبی زمستان برای او برگزار شده بود، گفت: «دعا کنید بروم، خیلی خسته‌ام. خدا حفظ‌تان کند و خاک پایتان هستم.»
فیلم سینمایی «ناجورها» به کارگردانی محمدحسین فرح‌بخش با وجود بازیگران محبوب و پتانسیل موضوعی، به دلیل ضعف فیلم‌نامه، کارگردانی و اجرا نتوانسته جایگاه قابل قبولی در ژانر کمدی- اجتماعی ایران به دست آورد.
سومین نشست «شب‌های سینما، روایت» با نمایش فیلم مرمت‌شده «هیوا» در موزه سینما برگزار شد. در این مراسم از خانواده رسول ملاقلی‌پور، فرهاد قائمیان و جمال شورجه تجلیل شد و هنرمندان حاضر بر نقش ملاقلی‌پور در سینمای دفاع مقدس تأکید کردند.
شهرداری اصفهان، با شعار «رویاهای کودکانه»، میزبان سی‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان شد. این رویداد از ۱۲ تا ۱۵ مهرماه برگزار می‌شود.
سومین سالروز درگذشت «آقای بازیگر» یادآور هنرمندی است که نه‌تنها در صحنه و قاب سینما، بلکه در میدان عمل هم برای حمایت از جوانان پیشقدم شد؛ از راه‌اندازی کارگاه آزاد بازیگری تا ایده ایجاد کانون تجربی تئاتر.
سازمان آگهی های پُرسون