راه و شهرسازی

گزارش و اخبار حوزه راه و شهرسازی و مسکن و ... را در سرویس اقتصادی پرسون بخوانید.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به رونمایی از طرح سند «بیمه جامع ساختمان مسکن حمایتی»، گفت: این سند بیمه تقریباً تمامی دغدغه‌های موجود در حوزه مسکن و پیمانکاران را برطرف می‌کند.
مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در جریان سفر به روسیه، با مدیران عامل و نمایندگان سه شرکت معتبر روسی فعال در حوزه ساخت تجهیزات ریلی و ماشین‌آلات مکانیزه خطی دیدار و گفتگو کرد.
رئیس اتحادیه مشاوران املاک ضمن پیش‌بینی ثبات بازار مسکن تا پایان سال جاری، گفت: بازار مسکن از حدود دو سال قبل به دلیل نبود تقاضای موثر، در رکود قرار گرفته و متغیرهای سیاسی و بین‌المللی هیچ تاثیری در رونق یا رکود آن ندارد.
جانشین پلیس راه راهور فراجا، از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی خبر داد و گفت: مسیرهای رفت و برگشت در جاده چالوس و آزادراه تهران_شمال به‌صورت مقطعی مسدود و یک‌طرفه خواهد شد.
در ایران اما سیاست‌های رایج در حوزه مسکن، بویژه برای گروه‌های کم‌درآمد شهری، در طول دهه‌های گذشته اغلب ناکام بوده‌اند. اتکای صرف به ساخت واحدهای کامل و پرهزینه، علاوه بر تحمیل بار مالی سنگین بر دولت، در عمل بسیاری از خانوارهای هدف را ازخانه‌دار شدن بازداشته است.
کارشناس سیاست گذاری مسکن با اشاره به عقب ماندگی پروژه‌های نهضت ملی مسکن گفت: یک میلیون خانواده و متقاضی در صف انتظار برای دریافت تسهیلات مسکن و اتمام پروژه هستند.
مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی گفت: از طریق یک پروتکل و فرآیند جدید تلاش می‌کنیم داده‌های معاملات ملکی را احصا کنیم و امیدوارم بتوانیم تا یکی دو ماه دیگر گزارش تحولات بازار مسکن را منتشر کنیم
وزیر راه و شهرسازی در آیین افتتاح نمایشگاه صنعت ساختمان گفت: صنعت ساختمان بر شاخص‌های اقتصادی، اجتماعی و البته صنعتی اثر بسیاری دارد که رفاه اجتماعی تا حدود زیادی به این صنعت بستگی دارد.
وزیر راه و شهرسازی گفت: صدور پروانه‌های ساختمانی پس از سال‌ها تأخیر از ۴۰۰ به ۷۰۰ هزار فقره رسیده، اما همچنان ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار فقره کسری باقی مانده که باید سریعاً جبران شود.
مدیرکل بنیاد مسکن گیلان، خدمت‌رسانی به مردم را «بزرگترین معروف» این نهاد دانست و از پیشرفت چشمگیر طرح‌های هادی و مقاوم‌سازی مسکن روستایی در استان خبر داد. او همچنین از تحویل بخشی از واحدهای نهضت ملی مسکن رشت تا نیمه نخست سال ۱۴۰۵، پرداخت تسهیلات به خانوارهای خسارت‌دیده حوادث و رایگان شدن واگذاری اراضی روستای امامزاده ابراهیم شفت پس از آتش‌سوزی خبر داد.
مهندس سعید فدایی، سرپرست شهرداری، با اشاره به نبود تابلو و المان مناسب در ورودی‌های شهر، از استقبال شهرداری از هرگونه ایده و طرح تخصصی برای خلق نشانی ماندگار و متناسب با ویژگی‌های طبیعی این بندر خبر داد.
رئیس کمیسیون عمران در نامه‌ای به رئیس‌جمهور با انتقاد از تعلل وزارت نفت و سازمان برنامه در تأمین و توزیع مواد اولیه قیر، خواستار اجرای قانون برای تسریع پروژه‌ها و جلوگیری از تبعات حقوقی شد.
سازمان آگهی های پُرسون