بورس

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری مربوط به بازار سرمایه را در سرویس بورس پرسون دنبال کنید.

دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت با تاکید بر این که در حال حاضر هیچ ثبت نامی برای سهام عدالت انجام نمی شود، تاکید کرد: برای دریافت سود سهام عدالت نیاز به ورود به هیچ درگاه اینترنتی نبوده و لازم به پرداخت هیچ هزینه ای هم نیست.
رئیس سازمان انرژی اتمی، اقتصاد هسته‌ای را مقوله‌ای بسیار ارزشمند و شکوفا دانست و تصریح کرد: در این مقطع زمانی در سازمان انرژی اتمی ایران، مبنا را بر استفاده از فرصت‌های بازار سرمایه گذاشتیم، زیرا اقتصاد‌های شکوفا در جهان از فرصت‌های بازار سرمایه بهره می‌برند؛ ما نیز قصد داریم در افق ۲۰ ساله، سرمایه‌گذاری فراوانی در توسعه فناوری هسته‌ای داشته باشیم.
رضا گلستانی، کارشناس بازار سرمایه گفت: از نگرش فنی و تجربی بازار سرمایه برنده صعود آینده خواهد بود. در روند گذشته نیز افرادی که از دانش بیشتری برخوردار بودند یا از روش‌های غیرمستقیم البته با انتخاب مناسب عمل کردند، بازدهی مطلوبی کسب کردند.
شاخص کل بورس بر خلاف روزهای گذشته از ساعات ابتدایی امروز روند صعودی را تجربه کرد و نهایتا با رشد حدود ۹۰۰۰ واحدی نسبت به روز گذشته روی یک میلیون و ۹۹۷ هزار واحد ایستاد.
مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت با تاکید بر مرجع قرار دادن اخبار رسانه های رسمی در خصوص سهام عدالت به ارائه نکاتی در خصوص زمان و میزان سود سهام عدالت پرداخت.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار ضمن تاکید بر پیگیری این سازمان بر موضوع عرضه خودروها در بورس کالا، هدف از این تصمیم را حفظ حقوق سهامداران و البته خروج صنعت خودرو از زیان‌دهی عنوان کرد.
بورس تهران در انتهای روز سه شنبه هفته گذشته با انتشار غیررسمی خبر ابطال نرخ گاز صنایع مواجه شد. با این حال بی اعتمادی فعالان بازار سهام موجب شد تا در معاملات روز چهارشنبه واکنش مثبتی به این خبر شکل نگیرد و همچنان سهامداران چشم انتظار منابع رسمی باشند.
سخنگوی سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: در ادامه بررسی‌ها پیرامون ظن استفاده از اطلاعات نهانی در معاملات روزهای منتهی به ۱۷ و ۱۸ اردیبهشت ماه، تعداد ۴٠ کد مظنون بر اساس الگوی رفتاری مشکوک، شناسایی و جهت صدور مجوز بررسی‌های دقیق‌تر، به دادستان کل کشور معرفی شدند.
شاخص کل بورس تهران در مبادلات روز گذشته تحت ‌تأثیر رشد چند روزه قیمت دلار با ۲درصد افزایش مواجه شد و توانست بار دیگر از مرز ۲میلیون واحد عبور کند؛ با این حال شاخص کل هنوز ۲۵درصد با قله تاریخی خود فاصله دارد و به‌طور دقیق مشخص نیست آیا روند نزولی شاخص که از ۱۷اردیبهشت آغاز شده متوقف شده است یا خیر.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با اشاره به اینکه برای فروش متری مسکن در بورس همه موارد لازم انجام شده است، گفت: برای عرضه مسکن در بورس باید یک بخشنامه یا دستورالعمل از سمت سازمان بورس ابلاغ شود.
بعد از ابلاغ مصوبه جدید شورای عالی بورس به زودی مجامع شرکت‌های استانی سهام عدالت که ۳۰ ماه متوقف بودند، برگزار خواهد شد. کارشناسان معتقدند این موضوع می تواند موجب ایجاد موج جدیدی از عرضه ها در بازار سرمایه شود.
معاملات دیروز بورس تهران با روند نزولی شاخص کل آغاز شد و تا پایان به نزول ادامه داد. بدین ترتیب شاخص کل قرمز شد و شاخص هم وزن نیز بیش از 13 هزار واحد افت کرد که بیشترین نزول هر دو شاخص در مرداد ماه بود.
بورس امروز با افت قابل توجه ۲۹ هزار واحدی به سطح یک میلیون ۹۶۷ هزار واحدی رسید و افت ۱.۵ درصدی را تجربه کرد. شاخص هم وزن نیز با افت ۱۳ هزار ۷۷۶ واحدی به ۶۹۷ هزار واحد رسید. با توجه به افزایش عرضه‌ها در پایان معاملات امروز بازار فردا چگونه خواهد بود؟
سازمان آگهی های پُرسون