بورس

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری مربوط به بازار سرمایه را در سرویس بورس پرسون دنبال کنید.

رییس پیشین سازمان بورس با اشاره به اینکه سهام عدالت استانی به کلاف سردرگم تبدیل شده است، گفت: با عواملی مثل افزایش قیمت حامل‌های انرژی و سود بانکی موثر بدون ریسک ۳۵درصدی بانکها، حاشیه سود شرکتهای بورسی به ۱۳درصد رسید.
علی قلی یان کارشناس بورس در یادداشتی نوشت:

بورس و چشم انداز آینده

به اذعان تمامی کارشناسان انتظار می رود در آینده نزدیک بورس ایران با توجه به تغییرات و انتصاب چهره علمی برجسته در مدیرعاملی (دکتر حجت الله صیدی ) روحی تازه در کالبد بی جان بورس ایران دمیده شود و امید می رود رئیس جدید سازمان بورس بتواند با بکار گیری و بهره مندی از تجارب نیروهای خبره، کاردان متعهد و دلسوز کمک شایانی به بهبود روز افزون رشد و رونق بورس داشته باشد تا از حالت شوک خارج شده و روند صعودی به خود گیرد.
محدودیت دامنه نوسان سهام شرکت‌ها در بورس و فرابورس از هفت ماه گذشته همچنان ادامه دارد و اکنون که ریسک ها سیاسی از میان رفتن و تعادل به بازار سرمایه بازگشته است، سرمایه‌گذاران خواستار حذف آن از سوی رئیس جدید سازمان بورس هستند.
حجت‌اله صیدی با رای اکثریت اعضای شورای عالی بورس، به عنوان عضو هیات مدیره و چهاردهمین رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار معرفی شد.
در آستانه انتخاب رئیس جدید سازمان بورس و اوراق بهادار تهران و درحالی‌که اهالی بازار دل خوشی از مدیریت دوره قبل ندارند، مبحثی داغ شده است که جای بحث دارد، سکاندار جدید سازمان بورس باید فردی اقتصادی باشد یا سیاسی؟
وزارت امور اقتصادی و دارایی، اسامی اعلام شده از سوی برخی رسانه‌ها برای تصدی ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار که پس از جلسه روز گذشته شورای عالی بورس و اوراق بهادار صورت گرفت، را تکذیب کرد.

پرداخت وام کلان چهاردرصدی و ۱۰ساله به رئیس و اعضای هیئت‌مدیره سازمان بورس دولت سیزدهم بازتاب بزرگی داشت که در نهایت به استعفای آقای عشقی رئیس بورس که از فارغ‌التحصیلان انقلابی دانشگاه امام‌صادق است، منجر شد.
شورای عالی بورس با استعفای مجید عشقی از ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار موافقت کرد و مقرر شد در جلسه‌ روز سه‌شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۳ این شورا رئیس جدید سازمان بورس تعیین شود.

واکنش اولیه بازار سرمایه به استعفای رییس سازمان بورس به شکل منفی شدن برخی نمادهای بورسی بروز یافته اما فرابورس رشد کرد. به نظر می‌رسد روند منفی در روزهای آینده می‌تواند با تصمیمات مثبت دولت برای تقویت صنایع و شرکتهای بورسی و معرفی رییس جدید بورس تغییر کند.
انتشار مصوبه اخیر سازمان بورس را در کنار تلخی ناشی از اطلاع از چنین اخباری، به فال نیک گرفته و ان‌شاءالله مبنای برخورد جدی با همه انواع این قبیل پرداخت‌ها و ویژه‌خواهی‌ها در حوزه‌های مختلف شود.
سازمان آگهی های پُرسون