بورس

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری مربوط به بازار سرمایه را در سرویس بورس پرسون دنبال کنید.

مدیرعامل بورس کالا در رابطه با معاملات طلا در پلتفرم‌ها گفت: آنچه که اوراق بهادار است، بر اساس قانون باید در بازار سرمایه معامله شود. آنچه که پلتفرم‌ها می‌توانند معامله کنند، مصنوعات طلاست و غیر از آن معتبر نیست چرا که پلتفرم‌ها نمی‌توانند اوراق بهادار بفروشند.
شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز با افزایش ۱۷ هزار و ۶۳۲ واحد همراه شد.
مدیرعامل بورس کالا گفت: امسال عرضه نقره را در بورس کالا شروع کردیم و بنا داریم رویکرد توسعه ابزارهای مالی را پیش بگیرم.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: هم اکنون حفظ ثبات و آرامش بازار و نیز کنترل ریسک‌های بازار در دستور کار این سازمان است و تغییر دامنه نوسان بورس فعلا در دستور کار نیست.
امروز چهارشنبه ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۳، شاخص کل بورس تهران در حالی کار خود را با افت ۱۲۴۵۹ واحدی آغاز کرد که سه روز قبل با رسیدن به محدوده حمایت استاتیکی، امیدها برای پایان اصلاح بالا رفته بود.
مدیر بنیاد مالی بین المللی زنجیره جریان در گفتگو اختصاصی با پُرسون خبر داد:

اختصاص سهام رایگان به دانش آموزان و فرهنگیان و اصحاب رسانه/ فیلم+جزئیات ثبت نام

تعاونى سرمایه‌گذارى تمدن پارس با همراهى مؤسسه مالى بین المللى زنجیره جریان با موافقت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویى، سازمان ارتباطات و فناورى اطلاعات و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعى اکنون در نظر دارد از طریق دفاتر پیشخوان دولت و مراکز ICT روستایى سراسر کشور، به متولدین سال ١٣٩٠ به بعد هر یک ١٠ سهم یارس به ارزش ٣٠ میلیون ریال بر اساس استان و اولویت ثبت نام، اختصاص دهد.
امروز شنبه ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۳، شاخص کل بورس تهران در حالی کار خود را با افت ۲۶۲۳۵ واحدی رو به رو است که هفته گذشته نیز افت ۴۶ هزار واحدی را تجربه کرده بود.
امروز بازار سرمایه کار خود را با رشد ۵۱۰۳ واحدی شاخص کل آغاز کرد و بر این اساس شاخص به عدد ۲,۸۱۲,۷۰۹ واحد رسید.
یک فعال بازار سرمایه خبر داد:

رشد ۵۰ درصدی بازار سرمایه در دولت چهاردهم

یک فعال بازار سرمایه گفت: حمایت‌های دولت چهاردهم به‌ ویژه مصوبات لایحه بودجه سال آینده، موجب شد تا شاخص بورس به مرز سه میلیون واحد نزدیک شود و حدود ۵۰ درصد رشد را از ابتدای فعالیت این دولت در بازار سرمایه شاهد باشیم.
بازار سرمایه امروز کار خود را با کاهش ۶۳۴۴ واحدی شاخص کل شروع کرد و بر این اساس شاخص به عدد ۲,۷۵۲,۵۶۶ واحد رسید.
امروز دوشنبه ۱ بهمن ماه ۱۴۰۳، با فروکش کردن عطش فروش روز گذشته در بازار سرمایه، شاخص کل بورس تهران در حالی کار با رشد ۴۰۵۰ واحدی رو به رو است که دیروز افت ۱۴۶۷۳ واحدی را تجربه کرده بود.
سازمان آگهی های پرسون