بورس

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری مربوط به بازار سرمایه را در سرویس بورس پرسون دنبال کنید.

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور با حضور پرشور بیش از ۸۷ درصد سهامداران برگزار شد و در این جلسه، تقسیم سود ۶۵۰ ریالی به ازای هر سهم به تصویب رسید. این تصمیم، نشان از عملکرد قوی و سوددهی بی‌نظیر شرکت در سال مالی گذشته دارد که با رشد ۴۵ درصدی سود خالص و افزایش حاشیه سود عملیاتی همراه بود. علاوه بر این، پیشرفت قابل توجه در پروژه‌های توسعه‌ای «آذران» و «گندله‌سازی صبا امید غرب» نویدبخش آینده‌ای روشن برای سهامداران است
مدیرعامل بورس تهران گفت: تداوم حمایت مستقیم از سهام، بهبود مدیریت سبدها، استفاده از ابزار مشتقه‌ای مانند اوراق تبعی و اختیار معامله و اصلاح برخی مقررات، بخشی از بسته تثبیت بازار است.
روابط عمومی بانک مرکزی گفت: هم‌اکنون جلسه هماهنگی معاونان و مدیران ارشد بانک مرکزی با رئیس و معاونان سازمان بورس پیرامون تقویت حمایت حداکثری نظام بانکی از بازار سرمایه در حال برگزاری است.
بازار سرمایه ایران پس از بازگشایی، درگیر یکی از پرتلاطم‌ترین هفته‌های خود شده است. شاخص کل سقوط کرده، سهامداران خرد در حال فرار هستند و صف‌های فروش لحظه‌ای جمع نمی‌شوند. حالا همه چشم‌ها به دولت دوخته شده: آیا نسخه نجات بورس در هیاهوی فروش، فقط حمایت مالی است یا تدبیر بیشتر از تزریق پول اهمیت دارد؟
رئیس سازمان بورس با اشاره عملکرد بازار سرمایه در دوره جنگ ۱۲ روزه برای صیانت از دارایی سهامداران، گفت: حمایت‌ها از سهامداران خُرد آغاز شده و دولت و بانک مرکزی نیز در این حوزه کمک می‌کنند.
شرکت سپرده گذاری مرکزی اعلام کرد: پیگیری‌های مداوم برای دریافت سود سهام عدالت از شرکت‌ها در حال انجام است.
رئیس سازمان بورس با تاکید بر این‌که برای حمایت از بازار مذاکراتی صورت گرفته است، گفت: طبق مذاکرات صورت گرفته قرار شده حمایت‌های قابل توجهی از بازار سرمایه صورت گیرد.
بورس تهران پس از تعطیلی چندروزه به‌دلیل درگیری نظامی میان ایران و اسرائیل، امروز شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ در حالی بازگشایی شد که شاخص‌ها با ریزش مواجه شدند.
سازمان آگهی های پُرسون