بانک و بیمه

آخرین و مهمترین خبرهای بانکی و بیمه ای را در صفحه اقتصاد پرسون بخوانید.

در این جلسه صورت های مالی شرکت مزبور مورد تصویب قرار گرفت و سازمان حسابرسی به عنوان بازرس قانونی و حسابرس شرکت فوق انتخاب و روزنامه دنیای اقتصاد نیز به عنوان روزنامه کثیرالانتشار برای درج آگهی های شرکت فوق، برگزیده شد.
بدینوسیله به استحضار کلیه مشتریان محترم موسسه اعتباری ملل می رساند بانک مرکزی در جهت ارتقای شفافیت بانکی و صیانت از حقوق مشتریان اجرای دستورالعمل اجرایی شناسایی و تعیین تکلیف حساب های مطالبه نشده و مازاد ریالی هر یک از مشتریان فقط مجاز به افتتاح و نگهداری بک حساب هستند.
دبیر کانون مرغداران گوشتی می گوید کمک‌های بانک کشاورزی به تولیدکنندگان برای تامین نقدینگی آنها می تواند مشکلات بسیاری را در این بخش حل کند.
رشد دوازده ماهه پول از اوج خود یعنی 88.6 درصد در مهرماه 1399 به 61.7 درصد در پایان سال 1399 کاهش یافته که حاکی از تقویت ماندگاری سپرده‌ها در ماه‌های اخیر بوده و تاییدی بر کاهش انتظارات تورمی و استقبال بیشتر از سپرده‌گذاری بلندمدت در بانک‌هاست.
درحالیکه کارشناسان اقتصادی به تورم زا بودن مصوبات جدید دولت برای حمایت از بورس هشدار می‌دهند، رئیس کل بانک مرکزی که بارها اولویت این بانک را کنترل تورم اعلام کرده و می‌گوید مقابل اجرای تصمیمات تورم‌زا مقاومت می‌کند، موافقت خود را با این مصوبات اعلام کرده است.

بانک مرکزی پنجشنبه نرخ رسمی ۴۶ ارز را اعلام کرد که بر اساس آن نرخ ۱۰ ارز کاهش یافت، نرخ ۲۸ ارز افزایش و نرخ بقیه ارزها ثابت ماند.
مدیر عامل بانک رفاه کارگران حمایت های این بانک از نظام سلامت کشور در سال گذشته را بی سابقه توصیف کرد و خاطر نشان ساخت: بانک رفاه کارگران در سال 99 و در شرایط ویژه ناشی از شیوع بیماری کرونا در کشور، با تمام توان در کنار کادر درمان و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایستاد و با ارائه طرح های مختلف تسهیلاتی و همچنین اهداء کمک های بلاعوض به دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، همیاری مطمئن برای نظام سلامت در ارائه و توسعه خدمات بهداشتی و درمانی بود.
سازمان آگهی های پرسون