انبار نفت اسفراین برای تأمین سوخت زمستانی به مدار بازگشت

مدیر منطقه‌ای شرکت نفت خراسان شمالی از تکمیل ظرفیت انبار نفت بجنورد و فعال‌سازی دوباره انبار اسفراین خبر داد. ظرفیت انبار اسفراین سه میلیون لیتر است که یک میلیون لیتر آن تاکنون ذخیره شده است.
تصویر انبار نفت اسفراین برای تأمین سوخت زمستانی به مدار بازگشت

به گزارش سایت خبری پُرسون، شادمهر زهدی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به احتمال قطعی گاز در زمستان اظهار کرد: پیش بینی‌های لازم برای این امر صورت گرفته بطوریکه در حال حاضر فروشندگی‌های فروش نفت سفید در روستاها تکمیل شده است.

وی افزود: در حال حاضر ۱۱۷ فروشندگی روستایی فعال شده است که سه میلیون لیتر فرآورده نفتی ذخیره سازی شد.

زهدی ادامه داد: همچنین ۶ تاسیسات سیلندر پرکنی گاز مابع ۲۸۰ تنی در این استان تکمیل ظرفیت شده است.

وی بیان کرد: ۹۵ درصد ظرفیت صنایع مادر استان همچون نیروگاه سیکل ترکیبی، کارخانه قند شیروان، و ... از سوخت جایگزین تکمیل شده است.

این مقام مسئول به نقاط صعب العبور استان نیز اشاره و تصریح کرد: برای ۸۰۰۰ خانوار در این استان که در نقاط صعب العبور زندگی می‌کنند برای هر خانوار ۲۰۰ لیتر سهمیه نفت سفید در حال توزیع است.

وی گفت: یک میلیون و ۶۰۰ هزار لیتر نفت سفید برای این خانوار در حال توزیع است.

این مقام مسئول تصریح کرد: انبار نفت راکد اسفراین نیز به منظور تاب آوری فعال شده که ظرفیت آن سه میلیون لیتر و یک میلیون ذخیره شده و در حال ذخیره سازی مابقی ظرفیت هستیم.

وی گفت: در حوزه لجستیک نیز ۱۸ دستگاه کشنده به کشنده‌های استان اضافه شده تا بتوان سوخت بیشتری را ذخیره کرد.

به گفته زهدی انبار نفت بجنورد نیز تکمیل ظرفیت شده تا آمادگی لازم در زمان نیاز را داشته باشیم.

وی به بیمارستان‌ها نیز اشاره کرد و گفت: از سال‌های گذشته تاکنون ۱۷۲ هزار لیتر ذخیره سازی شده و سوخت در این اماکن ذخیره سازی شده است.

این مقام مسئول تاکید کرد: استان‌های معین نیز پیش بینی شده تا در صورت وضعیت بحرانی از ظرفیت آن‌ها بتوانیم، استفاده کنیم.

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1481264

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پُرسون