بانک و بیمه

آخرین و مهمترین خبرهای بانکی و بیمه ای را در صفحه اقتصاد پرسون بخوانید.

با هدف دیدار از همکاران و ایجاد انگیزه مضاعف خدمت رسانی، علیرضا دمیرچی معاونت توسعه سرمایه انسانی و پشتیببانی، علی فتاحی مدیرامور سرمایه انسانی و آموزش، محمد حسینی کنارویی مدیرامور استان ها و علیرضا یارقلی مدیریت امور حراست طی سفر به استان فارس با همکاران شعب و ستادی این استان دیدار و گفتگو کردند.
نیم نگاهی به آمارهای شبکه بانکی و پرداخت الکترونیک در سال 99:

گذار موفق شبکه بانکی به قرن جدید

پیوند فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطی با کارکردهای بانکی از بزرگترین دستاوردهای نظام بانکی است که بانک مرکزی با محوریت معاونت فناوری های نوین این مهم را راهبری کرده و در حال حاضر به‌کارگیری فناوری های نوین اطلاعاتی و ارتباطی در نظام بانکی بی شک به جریانی نوآورانه در صنعت بانکی منجر شده است.
شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می‌گیرد، در معاملات امروز با ۰.۰۴ درصد افزایش نسبت به روز گذشته در سطح ۹۰.۰۱ واحد بسته شد.
سامانه «بام» بانک ملی ایران از پرکاربردترین سامانه های بانکی غیرحضوری است که با استقبال کم سابقه مشتریان مواجه شده است، اما برخی مشتریان پیش از خروج از کشور این سوال را مطرح می کنند که آیا «بام» در خارج از مرزهای جمهوری اسلامی ایران نیز در دسترس است؟
بانک مرکزی یکشنبه نرخ رسمی ۴۶ ارز را اعلام کرد که براساس آن به دلیل تعطیلی بازارهای جهانی نرخ همه ارزها نسبت به روز کاری گذشته ثابت ماند.
جباری در مراسمی که به مناسبت سالگرد تاسیس شکرت بیمه رازی در آسایشگاه جانبازان ثارالله برگزار شد گفت: جانبازان رفاه کشور را بیمه کردند.
امروز شنبه اول خرداد ۱۴۰۰ رویداد تخصصی حوزه فین تک‌ها برای بررسی مانع زدایی، رگولاتوری و سرمایه گذاری در استارتاپ های فین تک به شکل آنلاین در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
بیژن زنگنه در مراسم رسمی بهره‌برداری از طرح پتروشیمی مسجد سلیمان که با تسهیلات بانک صنعت و معدن و با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس‌جمهور برگزار شد، عنوان داشت: با افتتاح طرح‌های باقی‌مانده تا پایان سال 1400 و اوایل سال آتی، میزان تولید پتروشیمی کشور به هدف 100 میلیون تن در سال خواهد. رسید.
طی حکمی از سوی هیات مدیره شرکت آرمان وفاداری آریا با نام تجاری"آوا"، امین رضا ریاضتی به سمت مدیرعامل این شرکت، از زیرمجموعه های هلدینگ سرمایه گذاری بانک ایران زمین (جامپ) با مالکیت صددرصدی این بانک، منصوب و جانشین رضا سمیع زاده مدیرعامل سابق این شرکت شد.
بیست و سومین جلسه هم‌اندیشی مدیران ستاد و شعب بیمه معلم روز چهارشنبه 29 اردیبهشت ماه سالجاری در ساختمان مرکزی بیمه معلم با حضور مدیرعامل، رییس هیئت مدیره، مشاور عالی مدیرعامل، معاونین مدیرعامل و مدیران شرکت بیمه معلم، آنلاین و بصورت ارتباط ویدیو کنفرانسی با شعب سراسر کشور برگزار شد.
سازمان آگهی های پرسون