بانک ها یکی از نهادهایی است که جذب نیروی انسانی در آن ها بالاست و جویندگان کار بسیاری به دنبال آن هستند که در سیستم بانکی جذب شوند، اما جذب نیروی انسانی در بانک ها بیشتر به شکل وابستگی صورت می گیرد و کمتر به شکل روند آزمون و صلاحیت انجام می شود.
با حمایت و مشارکت بانک کشاورزی گلخانه ی پرورش انواع سبزی و صیفی جات با تولید سالانه 900 تن سبزی و انواع صیفی جات در شهرستان ساوه استان مرکزی راه اندازی شد..
نایب رئیس هیأت مدیره بانک صادرات ایران گفت: برای کمک به ایجاد مجموعههای بزرگ نفت، گاز و پتروشیمی، روشهای جدید تامین مالی و اعتباری را بر پایه توسعه و چرخش اعتبارات اسنادی ریالی در این صنعت با جدیت دنبال میکنیم.
رئیس کل بانک مرکزی گفت: در هفت ماهه نخست امسال 9.5 میلیارد دلار ارز به کالاهای اساسی اختصاص داده شده است در حالی که این میزان در کل سال گذشته معادل ۱۰ میلیارد دلار بوده است.
مدیرعامل بانک سینا در سفر به استان کرمان مطرح کرد:
مدیرعامل بانک سینا برنامه محوری را به عنوان یکی از اولویت های مدیریتی در پیشبرد سیاست ها و برنامه های عملیاتی موفق بانک برشمرد و از اقدامات زیربنایی صورت گرفته در این امر تقدیر کرد.
سعید محمد مشاور رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور از غرفه بیمه پاسارگاد در نمایشگاه نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی های تجدید پذیر بازدید و در جریان فعالیت ها و اقدامات بیمه پاسارگاد در این حوزه قرار گرفت.
شرکت بیمه پاسارگاد در پاسخ به اعتماد میلیونی هموطنان گرامی و تأمین رفاه حال بیمه گذاران عمر و تأمین آتیه در جهت افزایش رضایت مندی مشتریان نسبت به افزایش سقف تخفیف های ویژه با توجه به میزان ذخیره ریاضی دارندگان بیمه نامه عمر و تأمین آتیه از تاریخ اول آبان ماه اقدام نموده است.
مدیرعامل و عضو هیات مدیره بیمه "ما" در نخستین نمایشگاه و همایش معرفی فرصت های سرمایهگذاری و توسعه حوزه نفت، گاز، پتروشیمی و انرژیهای تجدیدپذیر متمرکز در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی حضور یافت.
ابراهیمی در آیین تجدید میثاق با آرمانهای امام خمینی(ره) و شهدا تأکید کرد:
مدیر عامل بانک سپه در آیین تجدید میثاق با آرمانهای امام خمینی(ره) و شهدا با تاکید بر نصب العین قرار دادن صفات و ویژگیهای امامین انقلاب در رویکردها و رفتار فردی و سازمانی کارکنان گفت: امروز همه مدیران بانک سپه در این مکان مقدس هم قسم میشویم تا نخستین بانک ایرانی را در تراز انقلاب اسلامی قرار دهیم.
دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی با حضور در غرفه بانک رفاه کارگران در نخستین نمایشگاه معرفی فرصتهای سرمایهگذاری در توسعه حوزه نفت، گاز، پتروشیمی و انرژیهای تجدیدپذیر، از خدمات و حمایتهای این بانک از واحدهای تولیدی و صنعتی کشور قدردانی کرد.
سرپرست سازمان تأمین اجتماعی گفت: انتظار داریم همانطور که دولت، دولت مردمی است، شستا نیز مردمی باشد و تا جایی که امکان دارد شفافیت حداکثری در شستا ایجاد شود.