بانک و بیمه

آخرین و مهمترین خبرهای بانکی و بیمه ای را در صفحه اقتصاد پرسون بخوانید.

بانک ملی ایران با هدف مساعدت برای حل مشکلات و احیاء واحدهای تولیدی بزرگ به عنوان پیشران عرصه صنعت و تولید کشور، بالغ بر یک هزار و 503 میلیارد ریال تسهیلات به سه واحد بزرگ صنعتی استان سمنان پرداخت کرده است.
ششمین جلسه معین استان ها؛ در خصوص بررسی و تشریح اهداف کمی پایش و پویش تعیین شده برای سال ۱۴۰۱ ، با حضور بهزاد شیری مدیر عامل پست بانک ایران، اعضای هیات مدیره و مدیران ستادی بانک به صورت حضوری و مدیریت شعب استان ها به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
معاونت سازمان و برنامه ریزی پست بانک ایران بخشنامه‌‍‌ای انتقال سپرده های سرمایه گذاری بلند مدت به پدر، مادر، همسر و فرزندان سپرده گذار را با شرایط جدید بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به شعب سراسر کشور ابلاغ کرد.
معاون راهبری هلدینگ‌های شرکت سرمایه‌گذاری تأمین‌اجتماعی - شستا - از افزایش سود خال شستا در سال 1400 نسبت به سال قبل از آن خبر داد و گفت: میزان سود خالص تجمیعی شرکت‌های مدیریتی گروه شستا در سال 1400 با رشد 14 درصدی نسبت به سال مالی 1399 از مبلغ 39 هزار میلیارد تومان به مبلغ 44 هزار و 700 میلیارد تومان افزایش یافته است که دستاوردی حائز اهمیت به شمار می‌رود.
انتقال سپرده‌های سرمایه‌گذاری بلندمدت صرفاً به پدر، مادر، همسر و فرزندان سپرده‌گذار مشروط به بسته شدن سپرده و افتتاح یک حساب سپرده سرمایه‌گذاری مدت‌دار جدید به نام فرد موردنظر با شرایط سپرده بسته شده و حداکثر تا سررسید آن سپرده مجاز است.
با توجه به پیش‌بینی بانک مرکزی از وضعیت نقدینگی در بازار بین‌ بانکی، موضع عملیاتی بانک مرکزی در این هفته توافق بازخرید بود. از این رو، این بانک به اجرای عملیات بازار باز در قالب توافق بازخرید به مبلغ 899.3 هزار میلیارد ریال اقدام کرد.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با صدور پیامی فرا رسیدن هفته کارگر را به همه کارگران سخت‎‌کوش و بلندهمت که در به حرکت درآوردن چرخ‌های رشد، توسعه و بالندگی ایران اسلامی، سهمی ارزشمند و انکارناپذیر دارند؛ تبریک گفت.
سرپرست اداره امور شعب استان قم در مراسمی با حضور عضو هیات عامل و معاون منابع انسانی بانک ملی ایران، معاون امور شعب و بازاریابی منطقه دو کشور، معاون اقتصادی استانداری قم و تعدادی دیگر از مدیران استانی معارفه شد.
حسب تقدیرنامه های واصله از سوی اداره کل بهزیستی شهرستان همدان، فرمانداری شهرستان کرمانشاه، اداره کل بهزیستی پاکدشت، شهرداری پاکدشت و اداره کل بهزیستی شهرستان شهرکرد از عملکرد شعب و حوزه های این شهرها تقدیر به عمل آمد .
نرخ دلار در صرافی‌های بانکی امروز با ۴۱ تومان کاهش نسبت به روز کاری گذشته ۲۵ هزار و ۳۲۸ تومان معامله شد.
حاکمیت شرکتی، شامل مجموعه‌ای از روابط بین مدیریت شرکت، هیأت مدیره، سهامداران و ذینفعان دیگر است و ساختاری ارائه می‌کند که از طریق آن، اهداف شرکت، ابزار دستیابی به آن و اهداف و نظارت بر عملکرد شرکت تعیین می‌شود و در این میان، هدف اصلی آن، بهبود عملکرد شرکت‌، ایجاد شفافیت و پاسخگویی هیأت ‌مدیره در برابر ارزش های ذینفعان و سهامداران است و می توان گفت امروزه اهمیت اجرای حاکمیت شرکتی بر کسی پوشیده نیست.
رییس هیات مدیره شرکت بیمه حافظ، اظهارکرد: رفتارموجود، رفتاری تبعیض‌آمیز ما بین شرکت‌های مناطق آزاد و شرکت‌های سرزمین اصلی است چرا که شرکت‌های سرزمین اصلی با توان و برندی که دارند می توانند به راحتی در مناطق آزاد حتی بدون گرفتن مجوز لازم از آن منطقه فعالیت کنند، اما شرکت های بیمه مناطق آزاد حتی با دارابودن شرایط لازم، حق فعالیت در سرزمین اصلی را ندارند.
بر اساس بخشنامه ابلاغی شماره 15/01/ب مورخ 27/01/1401 اداره کل بررسی و نظارت برطر‌ح‌های پست بانک ایران، شرایط تمدید قرارداد دوره مشارکت تسهیلات اعطایی سر رسید شده شعب پست بانک ایران از محل منابع صندوق توسعه ملی اعلام شد.
بانک مرکزی در گزارشی نرخ رسمی ۴۶ ارز را برای امروز اعلام کرد که بر اساس آن نرخ رسمی ۱۱ ارز کاهش و ۱۵ ارز افزایش یافت و نرخ رسمی ۲۰ ارز نیز ثابت ماند.
بانک مرکزی «دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات خرد» را برای اجرا به شبکه بانکی ابلاغ کرد، این دستورالعمل در راستا و با هدف تمهید شرایط لازم برای تسهیل بهره‌مندی متقاضیان از تسهیلات خرد بانکی از رهگذر استقرار نظام وثیقه‌گیری مبتنی بر اعتبارسنجی تهیه شده است.
بررسی‌ها نشان می‌دهد، از محل بازتوزیع رانت بازپرداخت ریالی وام‌های ارزی میلیونها ایرانی متضرر شده‌اند. به‌صورت کلی هرگونه ایجاد شرایط برای تعویق بازپرداخت تسهیلات جدای از فشار به شبکه بانکی نوعی توزیع رانت در فضای اقتصادی کشور محسوب می‌شود.
بانک ملی ایران در راستای عمل به مسئولیت های اجتماعی خود طی سال های گذشته، با توزیع عادلانه تسهیلات گام های مهمی به منظور توسعه طرح های خود اشتغالی فراگیر ملی و زمینه سازی برای توسعه مناطق کشور برداشته است.
سازمان آگهی های پُرسون