بانک و بیمه

آخرین و مهمترین خبرهای بانکی و بیمه ای را در صفحه اقتصاد پرسون بخوانید.

در ادامه جلسات هم اندیشی مدیرعامل، اعضا هیأت عامل و مدیران ستادی با مدیران و رؤسای شعب اولین جلسه آن در سال 1401 در روز چهارشنبه 28 اردیبهشت ماه 1401 مصادف با سالروز آغاز فعالیت شرکت بیمه کارآفرین در سالن اجتماعات هتل آهوان چابکسر برگزار شد.
مدیرعامل بانک دی گفت: جلسات متعدد و خوبی برگزار شده و به زودی مجمع تایید صورت های مالی سال ۱۳۹۹ برگزار می شود و نماد بانک دی بازخواهد شد.
نشست «کمیسیون مالی و اقتصاد شهری مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران» به میزبانی شهرداری کرمان و با حضور محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، احمدی مدیرعامل بانک شهر، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمان، اعضای مجمع شهرداران کلان‌شهرهای کشور و ... برگزار شد.
سرپرست بانک کشاورزی در تشریح انتظارات از حوزه بین الملل این بانک، به جایگاه ویژه این حوزه در سند راهبردی و برنامه‌های تدوین شده این خط مشی اشاره و ابراز امیدواری کرد: با برنامه ریزی و تلاش جدی شاهد تحولات چشمگیری در این حوزه باشیم.
علی خورسندیان که همزمان با رئیس کل بانک مرکزی و جمعی از مدیران عامل سایر بانکهای کشور به استان آذربایجان شرقی سفر کرده بود، پس از حضور در جلسه شورای هماهنگی بانک ها و شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولت از طرح های گروه صنایع غذایی شیرین وطن و شرکت داروسازی دانا که از مهمترین شرکت های داروسازی منطقه می باشد، بازدید کرد.
بانک مرکزی در راستای اجرای بخش 1 بند د- احکام تنظیمی تبصره 16- تسهیلات تکلیفی قانون بودجه سال 1401 کل کشور مصوبه به شماره 715/114504 مورخ 29 اسفندماه سال 1400 مجلس شورای اسلامی و با عنایت به آمار منتشر شده در تاریخ 31 فروردین ماه سالجاری ، اطلاعات واصله از بدهکاران سه بانک سینا، توسعه تعاون و توسعه صادرات را منتشر کرد.
روح‌الله قاسمیان رئیس اداره کل روابط عمومی و امور مشتریان بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در یادداشتی به تشریح ویژگی‌های روابط عمومی فعال پرداخت.
امروز قیمت طلای 18عیار در بازار آزاد هر گرم یک‌ میلیون و 376 هزار تومان معامله می شود.
استاندار اردبیل در نشست با سرپرست بانک توسعه تعاون کشور گفت : حمایت از بانک توسعه تعاون یکی از اولویت های اصلی و اساسی ما در راستای کمک به اشتغال آفرینی و اشتغال پایدار در استان است.
سازمان آگهی های پرسون