بانک و بیمه

آخرین و مهمترین خبرهای بانکی و بیمه ای را در صفحه اقتصاد پرسون بخوانید.

با تبلیغ قیمت‌های پایین و بدون کارمزد، پلتفرم‌های خرید و فروش آنلاین طلا این روزها پرطرفدار شده‌اند، اما واقعیت پشت این ویترین دیجیتال، بی‌قانونی، خالی‌فروشی و ابهام در مسئولیت نظارت است.
فرصت طلایی برای دارندگان وسایل نقلیه؛

جرایم بیمه شخص ثالث بخشوده شد

وزارت امور اقتصادی و دارایی از بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم دارندگان وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث خبر داد و اعلام کرد این اقدام با هدف حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و تشویق به خرید بیمه شخص ثالث اجرا می‌شود.
وهب متقی‌نیا و هیأت‌مدیره بانک کشاورزی با بازدید میدانی از شعب، نحوه ارائه ابزار مالی تعهدی دیجیتال «نوی‌پو» به دامداران و مرغداران را بررسی و با مشکلات عملیاتی آن از نزدیک آشنا شدند.
مدیرعامل بانک تجارت به‌عنوان نماینده وزیر امور اقتصادی و دارایی در جریان سفر به استان اصفهان پس از حضور در کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان از طرح‌های قطار سریع السیر اصفهان – تهران، شهرک سلامت، شرکت بهیار صنعت و کیمیای وحدت اسپادانا بازدید و با مدیران این مجموعه‌ها دیدار و گفت‌وگو کرد.
حاشیه سود عملیاتی بانک تجارت 18 واحد درصد رشد کرد؛

خالص درآمد ۴۷۳ هزار میلیارد ریالی «وتجارت» با جهش ۹۴ درصدی

بانک تجارت در ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۴ توانست حاشیه سود عملیاتی خود را با 18 واحد درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال گذشته ثبت کند. خالص درآمد عملیاتی این بانک نیز با جهش چشمگیر ۹۴ درصدی همراه شد و خالص درآمد کارمزدی نیز ۷۴ درصد رشد کرد.
مدیرعامل، اعضای هیات مدیره و جمعی از کارکنان بانک کشاورزی هم‌زمان با ایام‌الله دهه مبارک فجر، با حضور در حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) با آرمان‌های والای معمار کبیر انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند.
مدیرعامل بانک تجارت در جریان سفر کاری به استان اصفهان و در دیدار با استاندار با تأکید بر نقش نظام بانکی در شتاب‌بخشی به طرح‌های عمرانی، از آمادگی این بانک برای حمایت عملیاتی و هدفمند از پروژه‌های پیشران کشور و استان‌ها خبر داد.
سخنگوی بودجه ۱۴۰۵ با اشاره به ابهامات مطرح‌شده درباره وام ازدواج، تأکید کرد: این تسهیلات در چارچوب الزامات قانونی و مطابق قانون بودجه سال ۱۴۰۴ پیش‌بینی شده و حذف آن از لایحه اولیه به معنای عدم اجرا نیست.
بانک کشاورزی و بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با هدف گسترش خدمات حمایتی برای زنجیره‌های ارزش کشاورزی، پیاده‌سازی نظام «تأمین مالی زنجیره‌ای» (SCF) و مدیریت هوشمند کشت از طریق «پلتفرم پالیز»، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
بانک کشاورزی از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا پایان دی‌ماه، در راستای تسهیل ازدواج، تحکیم بنیان خانواده و حمایت از سیاست‌های جوانی جمعیت، نزدیک به ۵۹ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرده است.
بانک کشاورزی با هدف افزایش پوشش جغرافیایی خدمات بانکی، توسعه افتتاح حساب غیرحضوری و بهبود تجربه مشتریان در سراسر کشور، با دفاتر پیشخوان دولت قرارداد همکاری امضا کرد.
مدیرعامل بانک کشاورزی از نهایی شدن افزایش سرمایه ۷۰ هزار میلیارد تومانی این بانک خبر داد. با این رشد سرمایه از ۳۵ به ۱۰۵ هزار میلیارد تومان، توان بانک برای حمایت از تولید، تأمین مالی بخش کشاورزی و صیانت از امنیت غذایی کشور به طور چشمگیری تقویت می‌شود.
بانک ملی ایران با ارائه کارت اعتباری «کالاپی» امکان خرید اقساطی کالا تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان را فراهم کرده است. این خدمت غیرحضوری و با بازپرداخت انعطاف‌پذیر ۱۲ تا ۲۴ ماه، فشار مالی خانوارها را کاهش می‌دهد.
بانک سپه در ۱۰ ماهه نخست سال ۱۴۰۴، با پرداخت بیش از 339 هزار میلیارد ریال تسهیلات، گامی بلند در جهت اجرای موفق تکالیف قانونی و حمایت از سیاست‌های دولت چهاردهم در حوزه‌های جمعیتی، اشتغال و مسکن برداشته است.
بانک کشاورزی در ۹ ماهه سال ۱۴۰۴ با تأمین مالی بیش از ۲۶ هزار میلیارد ریال، ۲۲۲ طرح راکد و ناتمام در بخش کشاورزی و صنایع وابسته را به چرخه تولید بازگرداند.
بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از امروز ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ توزیع ایران‌چک ۵۰۰ هزار تومانی را آغاز کرد. این اقدام با هدف تسهیل معاملات نقدی و جایگزینی مناسب برای اسکناس‌های کوچک‌تر انجام شده و تغییری در سیاست پولی کشور ایجاد نمی‌کند.
بیمه مرکزی از آغاز طرح بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرائم دیرکرد بیمه شخص ثالث برای وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه خبر داد؛ طرحی که تا پایان بهمن برای خودروها و تا پایان اسفند برای موتورسیکلت‌ها اجرا می‌شود.
بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران از بخشودگی کامل جرائم دیرکرد بیمه‌نامه شخص ثالث برای انواع وسایل نقلیه موتوری خبر داد؛ اقدامی که با هدف تسهیل خرید بیمه‌نامه، حمایت از اقشار مختلف جامعه و کاهش تبعات اجتماعی و اقتصادی وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه اجرایی می‌شود.
بازخوانی مسیر موفقیت بانک تجارت در ۹ ماهه سال ۱۴۰۴؛

جهش ۱۲۷ درصدی سود عملیاتی «وتجارت»؛ تثبیت کفایت سرمایه ۸ درصدی

بانک تجارت در ۹ ماهه سال مالی ۱۴۰۴ موفق شد با جهش ۱۲۷ درصدی سود عملیاتی، رشد ۲۵ درصدی سود خالص و بهبود 1,5 واحد درصدی نسبت کفایت سرمایه، عملکردی چشمگیر از خود به ثبت برساند. افزایش درآمدهای تسهیلاتی و به‌ ویژه کارمزدی، رشد دارایی‌ها و سپرده‌ها و کنترل ریسک اعتباری، این بانک را در مسیر تقویت بنیه مالی، سودسازی پایدار و افزایش اعتماد سپرده‌گذاران قرار داده است.
سازمان آگهی های پُرسون