محیط زیست

با پرسون از مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری سرویس محیط زیست باخبر شوید.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه از تداوم هوای صاف و وزش باد در استان تا اواسط هفته آینده خبر داد و گفت: دمای هوا از روز دوشنبه به‌تدریج کاهش می‌یابد.
رئیس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات جوی اصفهان از ناپایدار شدن شرایط جوی استان از روز جمعه خبر داد و گفت: احتمال وقوع بارش‌های پراکنده در برخی مناطق تا دوشنبه وجود دارد.
اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار زرد از بارش باران و احتمال رعدوبرق در نیمه شمالی، وزش باد شدید و احتمال گردوخاک در نیمه جنوبی و کاهش ۳ تا ۵ درجه‌ای دمای هوا خبر داد.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان همدان از افزایش ۲ تا ۳ درجه‌ای دمای بیشینه استان در روزهای پنجشنبه و جمعه خبر داد و گفت: این افزایش دما روز پنجشنبه محسوس‌تر خواهد بود.
مدیرکل هواشناسی استان زنجان از افزایش سرعت وزش باد در روزهای پنجشنبه و جمعه خبر داد و گفت: وزش باد در مناطق بادگیر و ارتفاعات استان به آستانه نسبتاً شدید تا شدید می‌رسد.
کیفیت هوای شهر قم امروز سه‌شنبه در پی افزایش غلظت ذرات معلق به شرایط بسیار ناسالم رسید و آلاینده‌های PM2.5 و PM10 بیشترین تأثیر را بر وضعیت هوا داشته‌اند.
اداره کل هواشناسی استان تهران از تداوم هوای گرم در استان طی دو روز آینده خبر داد و اعلام کرد: از روز جمعه کاهش نسبی دمای هوا در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.
مدیرکل هواشناسی کرمانشاه از تداوم هوای صاف در استان تا پایان هفته خبر داد و گفت: دمای هوا پس از کاهش امروز، از روز پنجشنبه روند افزایشی خواهد داشت.
کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از تداوم جوی آرام و پایدار در استان تا پایان هفته خبر داد و گفت: در برخی ساعات احتمال افزایش وزش باد و امروز نیز افزایش ابر در مناطق شرقی پیش‌بینی می‌شود.
اداره کل هواشناسی استان تهران از ماندگاری توده هوای گرم در استان تا چهار روز آینده و وزش باد شدید و گاهی بسیار شدید همراه با گردوخاک در برخی مناطق خبر داد.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر از تداوم گرمای شدید در استان خبر داد و گفت: دمای هوا در نواحی غیرساحلی به آستانه ۵۰ درجه سلسیوس و حتی بالاتر می‌رسد.
کارشناس هواشناسی خراسان رضوی از تداوم روند افزایش دما در استان تا روز پنجشنبه خبر داد و گفت: دمای هوا در مناطق گرمسیر به بیش از ۴۰ درجه و در برخی نقاط به ۴۵ درجه خواهد رسید.
سازمان آگهی های پُرسون