جاسازی تریاک در قابلمه برنج در مراغه لو رفت

جانشین انتظامی شهرستان مراغه از کشف بیش از چهار کیلوگرم تریاک و دستگیری یک متهم در جریان عملیات مأموران پلیس این شهرستان خبر داد.
تصویر جاسازی تریاک در قابلمه برنج در مراغه لو رفت

به گزارش سایت خبری پُرسون، سرهنگ مستجاب فتحی ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران در تشریح این خبر گفت: در اجرای طرح تشدید مبارزه بامواد مخد ، ماموران کلانتری ۱۱ شهرستان با اشراف اطلاعاتی در یک عملیات هوشمندانه و با تحقیقات فنی و اطلاعاتی از فردی که بصورت حرفه ای و عمده در زمینه تهیه وتوزیع مواد مخدر فعالیت می نماید مطلع و موضوع در دستور کار عملیاتی این پلیس قرار گرفت.

وی افزود: ماموران با انجام یکسری اقدامات فنی پلیسی، عامل اصلی تهیه و توزیع مواد مخدر را شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر و در بازرسی از مخفیگاه متهم مقدار ۴ کیلو و ۵۰۰گرم مواد مخدر از نوع تریاک در داخل قابلمه برنج کشف کردند.

سرهنگ فتحی افزود: در این زمینه یک نفر متهم دستگیر و با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.

وی در پایان با تاکید بر تداوم و استمرار مبارزه همه جانبه و برخورد قاطع پلیس با قاچاقچیان مواد مخدر از عموم شهروندان خواست، در صورت مشاهده هر گونه خرید و فروش مواد مخدر به پلیس ۱۱۰ گزارش نموده و پیشنهادات، انتقادات و تقدیرات خود را به شماره تلفن ۱۹۷ اطلاع دهند.

منبع: مهر

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1502143

سازمان آگهی های پُرسون