حوادث و قضائی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری را در پربیننده ترین سرویس حوادث، قضایی و انتظامی پرسون دنبال کنید

رئیس پلیس راه جنوب استان فارس از برخورد کامیون با سواری سمند به دلیل انحراف به چپ از سوی راننده کامیون ناشی از خستگی و خواب آلودگی خبر داد و گفت: در این حادثه سه نفر فوت و یک نفر نیز مجروح شده است.
معاونت امور رسانه‌ای وزارت فرهنگ با صدور بیانیه ای خواستار شد؛

جلوگیری از تکرار فاجعه پیست آزادی و ضرورت بازنگری در ایمنی خبرنگاران

معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با صدور بیانیه ای ضمن تاکید بر جلوگیری از تکرار فاجعه پیست آزادی و ضرورت بازنگری در ایمنی خبرنگاران، خواستار رسیدگی به ابعاد فاجعه درگذشت زنده یاد درجاتی، عکاس مطبوعاتی شد.
جانشین فرمانده انتظامی شهرستان فسا گفت: مردی که به دلیل اختلاف خانوادگی، برادر 39 ساله‌اش را به قتل رسانده بود، تسلیم قانون شد.
رئیس قوه قضائیه با اشاره به وسایل نقلیه توقیفی در پارکینگ‌های استان مازندران گفت: برخی از آنها حدود ۱۰ سال است که تعیین تکلیف نشده‌اند! این مقوله باید هر چه زودتر، نه فقط در استان مازندران بلکه در سراسر کشور تعیین تکلیف شود. این مقوله، حق‌الناس و ضمان‌آور است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: پایه یک دستگاه جراثقال تاورکرین مستقر در پروژه عمرانی در حال تکمیل توسط شرکت پیمانکاری در خیابان پاسداران، باغ گلدسته شهر اصفهان دچار شکستگی و انسداد خیابان شد.
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا از انهدام دو باند مجرمانه خبر داد که با ایجاد کانال‌های جعلی تلگرامی در شمال و جنوب کشور، اقدام به فریب نوجوانان و جوانان و جمع‌آوری اطلاعات و تصاویر خصوصی شهروندان می‌کردند.
دادستان عمومی و انقلاب ماهان از سرقت چند نسخه قرآن خطی و چند سکه تاریخی از موزه شاه نعمت‌الله ولی خبر داد و گفت: این اتفاق روز پنجشنبه ۲۵ اردیبشهت افتاده و دستورات قضایی لازم به منظور شناسایی و دستگیری عامل یا عاملان آن نیز صادر شده است.
جهانگیر سخنگوی قوه قضاییه گفت: «تشویق به فساد و فحشا» که توسط شعبه 26 دادگاه انقلاب اسلامی منجر به صدور حکم 10 سال حبس تعزیری شد. این حکم هم‌اکنون در حال اجراست و متهم به همین دلیل در زندان به سر می‌برد.
«با دستور ریاست قوه قضاییه پرونده امیرمحمد خالقی به صورت خارج از نوبت به شعبه ۱۷ دیوان عالی ارجاع شد و ۱۴ اردیبهشت ماه رای شعبه ۵ دادگاه کیفری یک استان تهران در دیوان عالی ابرام (تایید) شد و قاتل به قصاص محکوم شد.»
محسنی اژه‌ای گفت: فراجا مانند قوه قضاییه، ملجاء و پناهگاه مردم است، فلذا باید هر چه بیشتر نزد مردم اعتماد کسب کند؛ مردم امروز به پلیس اعتماد دارند؛ باید این اعتماد را قدر دانست و در جهت افزایش آن گام برداشت؛
سخنگوی قوه قضاییه گفت: قوه قضاییه در تمامی محاکم، شعبه ویژه به سرقت و جرایم خشن را راه اندازی کرده که در کمترین زمان به این پرونده‌ها رسیدگی کنند و رای قاطعانه صادر شود.
مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور با اشاره به تداوم انسداد جاده چالوس تا روز چهارشنبه، گفت: هم‌اکنون ترافیک در محورهای پرتردد از جمله هراز، کرج - قزوین و شهریار - تهران سنگین است.
فرمانده انتظامی استان از دستگیری فردی که از شهروندان 800 هزار دلار کلاهبرداری کرده و متواری بود، توسط پلیس شهرستان داراب خبر داد.
در استان فارس اتفاق افتاد؛

دستگیری 4 قاتل در یک روز

پلیس فارس از دستگیری قاتل 35 ساله شهرستان زرین‌دشت، قاتل پیرزن 85 ساله در داراب و زن و شوهر قاتل در کازرون خبر داد.
سازمان آگهی های پُرسون