حوادث و قضائی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری را در پربیننده ترین سرویس حوادث، قضایی و انتظامی پرسون دنبال کنید

مهندس محمد پیری، شهردار محمدیه با اشاره به شرایط ویژه کشور و لزوم حفظ آرامش و امنیت شهروندان، خواستار همدلی عمومی برای عدم برگزاری آیین چهارشنبه‌سوری در سال جاری شد.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور اعلام کرد که در راستای جبران خسارات ناشی از جنگ، مسکن، خودرو، لوازم خانگی و اماکن تجاری آسیب‌دیده در اولویت اول برنامه‌های جبرانی قرار دارند و مردم نیازی به نگرانی در این زمینه ندارند.

در راستای پیشگیری از حوادث ناگهانی مانند انفجار، پروتکل‌های سه‌مرحله‌ای ایمنی خانگی منتشر شده است. شهروندان باید نقاط خطرناک در منزل را شناسایی و اقدامات پیشگیرانه را انجام دهند.

در پی حملات صبح امروز دشمن آمریکایی صهیونی به اصفهان در مناطقی در شمال، جنوب و شرق اصفهان صدای انفجار شنیده شد.
جمعیت هلال‌احمر به اطلاع می‌رساند که اخیراً تماس‌هایی از شبکه‌های اجتماعی بویژه پیام‌رسان‌های داخلی با عنوان هلال احمر و با ادعای ارائه کمک مالی به مردم، برقرار و درخواست اطلاعات شخصی و بانکی از افراد شده، که کاملا جعلی است.
در پی تذکرات پیشین درباره خودداری از انتشار تصاویر ضدامنیت ملی و فیلم‌های محل اصابت پرتابه‌های دشمن، مراجع قضایی اعلام کردند که برخورد قاطع با افرادی که در انتشار این محتواها نقش داشته و به اهداف دشمن در ایجاد ارعاب و جمع‌آوری اطلاعات کمک می‌کنند، وارد فاز عملیاتی شده است.

با هوشیاری و گزارش‌های مردمی، یک گروه مزدور آمریکایی-صهیونی در کرمان شناسایی و دستگیر شد. این افراد پیشینه‌ای از شرکت در اغتشاشات دی‌ماه داشته و اسناد و سلاح‌های مخفی نیز کشف شده است.
سخنگوی جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه در تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا، ۱۹۷۳۴ ساختمان غیرنظامی مورد حمله قرار گرفته که بیش از ۱۶ هزار مورد آن مسکونی بوده است، بر اهمیت آموزش نقاط امن خانه به کودکان تأکید کرد.

رئیس جمعیت هلال احمر از فعالیت بیش از ۱۰۰ هزار امدادگر در سراسر کشور در عملیات‌های مختلف خبر داد و اطمینان داد که نگرانی در خصوص تامین دارو و تجهیزات وجود ندارد.

سوختگی یکی از شایع‌ترین انواع آسیب در هنگام حوادث خانگی، آتش‌سوزی‌ها، انفجارها و بحران‌های طبیعی است. متخصصان توصیه می‌کنند آشنایی با روش‌های صحیح امدادرسانی و اقدامات اولیه بتواند نقش مهمی در کاهش شدت سوختگی و پیشگیری از عوارض خطرناک ایفا کند.

فرماندهی کل فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در پیامی با تبریک انتخاب سید مجتبی حسینی خامنه‌ای به عنوان رهبر جمهوری اسلامی از سوی مجلس خبرگان رهبری، بیعت و آمادگی کامل این نیرو برای اجرای فرامین فرمانده کل قوا را اعلام کرد.
سازمان آگهی های پُرسون