کشف بیش از ۱۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در مرز خوی

فرمانده مرزبانی آذربایجان غربی از کشف محموله‌های کالای قاچاق به ارزش ۱۰ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال توسط مرزداران هنگ مرزی خوی خبر داد.
تصویر کشف بیش از ۱۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در مرز خوی

به گزارش سایت خبری پُرسون، سردار محمد احمدی در این زمینه اظهار کرد: در راستای مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مرزداران هنگ مرزی خوی با اشراف اطلاعاتی و تشدید اقدامات کنترلی در نوار مرزی، طی چند عملیات دقیق موفق به شناسایی و توقیف محموله‌های قاچاق شدند.

وی افزود: در این عملیات‌ها مرزبانان موفق شدند ۴ دستگاه خودروی حامل کالای قاچاق را توقیف و در بازرسی از آن‌ها، ۴۵۸۰ عدد قرص دارویی و ۴۷ دستگاه سمعک شنوایی را کشف و ضبط کنند.

فرمانده مرزبانی استان آذربایجان غربی با اشاره به ارزش ۱۰ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریالی این کشفیات خاطرنشان کرد: در این رابطه ۴ نفر متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی، جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.

سردار محمد احمدی با تاکید بر پیامدهای زیان‌بار قاچاق بر اقتصاد کشور تصریح کرد: دلاورمردان مرزبانی شبانه‌روز جهت حفظ و حراست از مرزهای میهن عزیزمان در تلاش بوده و با هرگونه فعالیت غیرقانونی در نوار مرزی برابر قانون با قاطعیت برخورد خواهند کرد.

منبع: مهر

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1343100

سازمان آگهی های پُرسون