حوادث و قضائی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری را در پربیننده ترین سرویس حوادث، قضایی و انتظامی پرسون دنبال کنید

مدیر عامل سازمان آتش نشانی شهرداری تهران؛

برای ساختمان خیابان بهار حکم قضایی صادر شده بود

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با اشاره به آتش سوزی ساختمان 153 خیابان بهار و عدم رعایت نکات ایمنی در این ساختمان گفت: برای این ساختمان در دی ماه سال قبل حکم قضائی صادر و هفته قبل حکم جلب برای مالک صادر شده بود.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا، بر تشدید نظارت های پلیس راهور از مراکز تعویض پلاک در روزهای پایانی سال تاکید کرد و گفت: بیش از ۷.۵ میلیون نوبت اینترنتی برای نقل و انتقال وسایل نقلیه از ابتدای سال تا کنون انجام شده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران گفت: در 9 ماهه ابتدای سال جاری میزان پرونده های قضایی در حوزه سرقت در شهر تهران ۲۸ درصد کاهش یافته است.
این روزها با توجه به گسترش تکنولوژی ارتباطات و تولد پدیده‌ای به نام فضای مجازی، حضور فیزیکی در بسیاری از اماکن مختلف می‌تواند حذف و بازدیدها از طرق مختلف ارتباطی و تقریباً بی‌هزینه انجام شود.
آنچه مسمومیت‌های مدارس قم را متفاوت از موارد دیگر می‌کند، تعدد و استمرار زنجیره‌ای مسمومیت در مدارس دخترانه بوده است که آخرین مورد آن روز چهارشنبه سوم اسفند با مسمومیت ۱۵ دانش‌آموز دختر رخ داد.
فرماندار شهرستان همدان از انفجار ۷۰ کپسول گاز در مرکز LPG شهر همدان خبر داد و گفت: در این انفجار سه نفر مصدوم شدند و پنج خودرو به صورت کامل سوخت.
دادستان کل کشور گفت: ما زندانی را امانتی تصور می‌کنیم که به دست‌مان سپرده تا مطابق با قوانین، این انسان آسیب‌دیده و مجرم را در مسیر سعادت قرار دهیم.
رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: در اغتشاشات آبان ماه یکی از بسیجیان سپاه پاسداران حین مأموریت به شهادت رسید که پس از تحقیقات عوامل شهادت شهید امیر سحابی دستگیر شدند.
سازمان آگهی های پرسون