حوادث و قضائی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری را در پربیننده ترین سرویس حوادث، قضایی و انتظامی پرسون دنبال کنید

زلزله‌ای به بزرگی چهار ریشتر ساعت ۲:۵۰ دقیقه بامداد امروز شنبه ۱۹ اسفند ماه ۱۴۰۲، حوالی جبالبارز استان کرمان را در عمق ۹ کیلومتری زمین لرزاند.
رییس مرکز عملیات سازمان اطلاعات پلیس تهران گفت: با تلاش همکارانم ۲۳۷ نفر از اراذل و اوباش که با برهم زدن نظم عمومی، اقدام به چاقوکشی، خفت‌گیری، زورگیری، عربده‌کشی و آسیب به شهروندان کرده بودند، شناسایی و دستگیر شدند.
رییس پلیس فتا فراجا، میزان کلاهبرداری‌های اینترنتی را حدود ۳۷ درصد اعلام کرد و گفت: بارها در رسانه‌ها تاکید کردیم که سازمان‌ها حتما باید با سرشماره مشخصی که از قبل به مردم ابلاغ می‌شود به ارسال پیامک مبادرت کنند.
وزارت اطلاعات، عباس ایروانی را دستگیر و تحویل مراجع قضایی داد.
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به دغدغه‌های اصلی مردم در برخی از حوزه‌های انتظامی نظیر سرقت و تصادفات گفت: خوشبختانه با تدابیر اندیشیده شده فرمانده محترم کل انتظامی در این حوزه‌ها، امسال یکی از سال‌های کاهش وقوع بود.
معاون اول قوه قضاییه گفت: ارتباط و تعامل بسیار خوبی بین قوه قضاییه با دولت سیزدهم وجود دارد، لذا مسائل و مباحث شما تولیدکنندگان، صاحبان صنایع و فعالان اقتصادی را پیگیری و رسیدگی خواهیم کرد.
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا از اجرای طرح عملیاتی این پلیس در راستای شناسایی و دستگیری مجرمان سایبری فعال در حوزه اسکیمر (کپی کنندگان کارت‌های بانکی) از ۱۵ اسفند ماه سال جاری تا پایان تعطیلات نوروزی خبر داد.
سازمان آگهی های پرسون