شهری

از تازه ترین، جدیدترین و مهمترین خبرهای اعم از شهرداری، شورای شهر و هرآنچه در مبلمان شهری میگذرد، در حوزه شهری پرسون مطلع شوید.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران اعلام کرد: در ۲۴ ساعته گذشته سردترین ایستگاه‌های هواشناسی ما در فرودگاه اردبیل، خلخال و تخته سلیمان به ترتیب دمای منفی ۲۷ درجه، منفی ۲۵ درجه و منفی ۲۴ درجه را ثبت کردند.
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اعلام کرد: اکثر معابر پایتخت با توجه به تعطیلی ادارات و مراکز آموزشی خلوت و بدون ترافیک است.
رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل مسافر از رونمایی بسته ۴ هزار میلیارد تومانی و ورود هزار تاکسی و ۵۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل شهری خبر داد.
معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شیراز گفت: با نصب و راه‌اندازی ۱۲ سامانه هوشمند ثبت تخلف رانندگی در مسیر خطوط ویژه شهری، به ازای هر بار تردد خودروهای غیرمجاز در این مسیر از ۲۶ آذرماه، جریمه ۲۵۰ هزارتومانی برای خودرو لحاظ خواهد شد.
مدیر عامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از فعالیت کلیه مراکز معاینه فنی در روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه (۲۱ و ۲۲ آذر) در پایتخت خبر داد.
علیرضا زاکانی شهردار تهران، روز سه‌شنبه ۲۰ آذرماه در سخنرانی درباره تحولات سوریه، ابومحمد جولانی، رهبر مخالفان حاکم بر دمشق را «بی سر و پا» خواند و گفت: «اگر به ایران و مقاومت بدوبیراه می‌گوید به خاطر این است که نتوانستند نقشه شوم خود را در سال ۲۰۱۱ میلادی پیاده کنند.»

شهردار تهران با اشاره به اینکه بزرگترین کار امروز ما استحکام درونی است، تاکید کرد: امروز نیازمند بازبینی دکترین خود در برخی مسائل حتی هسته‌ای هستیم. بازبینی دکترین هسته‌ای ما امروز ضرورت دارد. پیامش هم از ایران بیرون رفته است.
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران اظهار کرد: وقتی درباره آلودگی هوا حرف می‌زنیم در واقع از موضوعی به نام سلامت و هزینه‌های درمان و آینده نسل‌ها صحبت می‌کنیم و این است که اهمیت دارد.


رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران:

مناسب سازی شهر برای معلولان در دست اقدام است

رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت: تا کنون ۵۱ پله برقی نصب شده و ۱۴ پله نیز در سطح شهر تهران حال نصب است. قرارداد ۶۱ پله نیز در حال انعقاد است و در سال آینده نصب می‌شوند.
رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران گفت: طرح من شهردارم طرح با ارزشی است و معتقدم که نیت شهردار تهران در مورد این طرح نیت درستی است اما در زمان اجرا اگر نظارت درستی صورت نگیرد طرح منحرف می‌شود.
سازمان آگهی های پرسون