نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی:

امکان‌سنجی احداث فرودگاه دوم مشهد آغاز می‌شود

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی از قرار گرفتن امکان‌سنجی احداث فرودگاه دوم مشهد در دستور کار خبر داد و گفت: دستگاه‌های مسئول موظف شده‌اند ظرف چهار ماه گزارش اولیه این طرح را تهیه کنند.
تصویر امکان‌سنجی احداث فرودگاه دوم مشهد آغاز می‌شود

به گزارش سایت خبری پُرسون، از مشهدمقدس؛ حجت‌الاسلام والمسلمین نصرالله پژمانفر با اشاره به نشست بررسی مصوبات مرتبط با ارتقای خدمات‌رسانی به زائران اظهار کرد: در این جلسه روند اجرای مصوبات پیشین ارزیابی شد و توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل، به‌ویژه فرودگاه مشهد، از مهم‌ترین محورهای مورد بررسی بود.

وی با بیان اینکه فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد سالانه ظرفیت پذیرش حدود ۱۴ میلیون مسافر را دارد، افزود: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۰.۵ میلیون مسافر از این فرودگاه جابه‌جا شدند که حدود ۷.۵ میلیون نفر در پروازهای داخلی و نزدیک به سه میلیون نفر در پروازهای خارجی بودند.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با تأکید بر افزایش تقاضای سفر به مشهد گفت: توسعه ترمینال پروازهای داخلی در حال انجام است، اما سالن پروازهای خارجی پاسخگوی حجم فعلی مسافران نیست و باید هرچه سریع‌تر توسعه یابد. همچنین مقرر شده است مطالعات امکان‌سنجی احداث فرودگاه دوم مشهد ظرف چهار ماه آینده انجام و گزارش آن به فراکسیون قرآن، عترت و زیارت مجلس ارائه شود.

پژمانفر در ادامه به ساماندهی مسیر پیاده‌روی زائران نیز اشاره کرد و گفت: بر اساس مصوبات این نشست، سازمان راهداری عملیات روکش آسفالت مسیر ملک‌آباد به مشهد را اجرا خواهد کرد و شرکت برق نیز موظف به تکمیل روشنایی این مسیر شده است تا ایمنی زائران، به‌ویژه در ساعات شب، افزایش یابد.

وی افزود: همچنین مقرر شده بخش‌های مختلف این مسیر میان استان‌های کشور تقسیم شود تا هر استان با استفاده از منابع خود، زیرساخت‌های رفاهی و خدماتی مورد نیاز زائران از جمله موکب‌ها و فضاهای خدماتی را ایجاد کند. بر اساس این برنامه، احداث ۳۱ نقطه خدماتی در طول مسیر پیش‌بینی شده است.

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1343863

سازمان آگهی های پُرسون