شهری

از تازه ترین، جدیدترین و مهمترین خبرهای اعم از شهرداری، شورای شهر و هرآنچه در مبلمان شهری میگذرد، در حوزه شهری پرسون مطلع شوید.

معاون پیشگیری و کاهش خطر سازمان مدیریت بحران پایتخت از شناسایی ۶ منطقه پر خطر فروریزش زمین در تهران خبر داد و گفت: هم اینک عملیات شناسایی حفره‌های زیرسطحی در این مناطق با استفاده از ابزارهای لرزه نگار آغاز شده است.
در حالی که بیش از یک ماه اتوبوس‌های برقی در گمرک مانده بودند، معاون شهردار تهران می‌گوید مشکل را حل کردیم.

یک منبع آگاه از دستگیری یکی از اعضای شورای شهر پرند خبر داد و افزود: این دستگیری در راستای برخورد با تخلفات و فساد مالی مرتبط شورای شهر پرند انجام شده است.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت گفت: با افزایش تعداد اتوبوس‌های شاغل در خیابان‌های تهران، به زودی ۱۰ دستگاه اتوبوس برقی جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی اضافه خواهد شد. این اقدام، گامی مهم در راستای بهبود کیفیت خدمات و کاهش آلودگی هوا در پایتخت است.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران درخصوص قطع درختان خیابان ولیعصر (عج) گفت: وقتی درختان در کنار خیابان و با حجم بالایی از تردد قرار دارند حفظ آنها سخت است. درختان خیابان ولیعصر عمر خوبی داشتند، اما وقتی مشکل ایجاد می‌کنند و ممکن است آفت آن به دیگر درختان برسد و از درون می‌پوسند. چاره‌ای دیگر جز قطع آنها نیست، اما باید کنار آن و یا به جای آن یک یا چند درخت غرس شود.
مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک تهران از تجهیز شصت تقاطع شهری به دستگاه‌های UPS برای جلوگیری از قطع برق چراغ‌های راهنمایی خبر داد.
زاکانی با اشاره به طرح HOV در بزرگراه همت گفت: این طرح پولی نیست و یک تلفیق از BRT و قابلیت‌های بیش از آن است. ما سه قابلیت را با هم پیاده‌سازی می‌کنیم. اول بزرگراه همت را از ظرفیت حمل و نقل عمومی بهره‌مند می‌کنیم و بزرگراه‌های شمالی - جنوبی را به عنوان یک رینگ حمل و نقلی پیوند می‌دهیم که این مزایای بسیار مناسبی دارد.

موتورسیکلت‌هایی که بر مدار قانون حرکت نمی‌کنند، هزار و یک مشکل برای شهر و شهروندان ایجاد کرده‌اند که یکی از مهم‌ترین آنها آلودگی و آلایندگی است. برای همین از امروز قرار است طرحی نو برای موتورسیکلت‌ها اجرایی شود.
سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران عزم خود را برای افزایش سرعت نوسازی تاکسی‌های فرسوده در تهران جزم کرده‌است. از ابتدای سال ۱۳۳۰دستگاه تاکسی در پایتخت نوسازی شده‌اند.
در اغلب کشورهایی که ما قضاوت‌گرانه آن‌ها را به انواع نقایص و ناکافی‌بودن، به خصوص در اخلاق متهمشان می‌کنیم، پای منافع ملّیشان که به میان می‌آید، درست عمل می‌کنند. چرا در کشور ما در میان به اصطلاح نخبگان سیاسی، اخلاق رقابتی که بوی خصومت و انتقام می‌گیرد، بر منافع ملّی چیره می‌شود.
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد ۵۲ قرار گرفته و کیفیت هوا قابل قبول است.
در حال حاضر کیفیت هوای شهر تهران با شاخص 119 در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه قرار دارد در این شرایط افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان باید فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.
رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: با توجه به پیشرفت های کشور در حوزه های مختلف از جمله، نانو، هسته ای و موشکی پذیرفته نیست که در حوزه های زیرساختی و خدمت به مردم دچار عقب ماندگی باشیم.

سازمان آگهی های پرسون