بهداشت و درمان

آخرین و مهمترین خبرهای پزشکی را در صفحه بهداشت و درمان پرسون بخوانید.

وزیر بهداشت با اشاره به پیشرفت‌های چشمگیر کشور در عرصه تولید تجهیزات پزشکی، در عین حال به برخی مشکلات در زمینه تامین نقدینگی و ارز برای تولیدکنندگان اشاره کرد و گفت: تامین نقدینگی و ارز وظیفه‌مان است و در این زمینه پیگیر هستیم؛ مطمئن باشید اولویت رییس جمهور و وزارت بهداشت آن است که از تولید داخلی با کیفیت هم برای مصارف کشور و هم برای صادرات حمایت کنیم.
بیست‌وششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی با عنوان "ایران هلث ۱۴۰۴" از تاریخ ۱۸ تا ۲۱ خردادماه ۱۴۰۴ (۸ تا ۱۱ ژوئن ۲۰۲۵) در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد و امروز این نمایشگاه با حضور دکتر ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتتاح خواهد شد.
معاون وزیر بهداشت اعلام کرد؛

سیگار جزو ارزان‌ترین کالاهای کشور است

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه فروش محصولات دخانی در کشور بی‌ضابطه است، اظهار کرد: متاسفانه، دست‌های پیدا و پنهان بسیاری در کار هستند و مانع افزایش مالیات محصولات دخانی در کشور می‌شوند. سیگار جزو ارزان‌ترین کالاهای کشور به حساب می‌آید.
در دوران بارداری، عملکرد صحیح تیروئید برای سلامت مادر و رشد مناسب جنین، از اهمیت حیاتی برخوردار است، به همین دلیل تشخیص و درمان به ‌موقع بیماری‌های تیروئید قبل از بارداری ضرورت دارد؛ چرا که سلامت تیرویید تاثیر مستقیم بر بارداری، رشد جنین و سلامت مادر دارد.
رییس سازمان غذا و دارو با هشدار نسبت به سلامت و ایمنی فرآورده‌های غذایی و آرایشی با عنوان ته‌لنجی و کولبری، از نامه‌نگاری‌های چندین باره جهت شناسه‌گذاری و نظارت بر این محصولات و گفت: مردم بدانند کالایی که بدون شناسه عرضه می‌شود می‌تواند خطرات سلامتی و ایمنی داشته باشد.
هم‌زمان با تداوم کمبود داروهای حیاتی و افزایش قیمت اقلام درمانی، پویش «برای گرانی و کمبود دارو فکری کنید»، بار دیگر زنگ خطر را درباره وضعیت دسترسی بیماران به داروهای حیاتی به صدا درآورده است.
براساس اعلام سازمان تأمین اجتماعی، هر نوع تماس تلفنی، ارسال پیام یا مراجعه حضوری افراد برای تقاضای دریافت وجه یا اطلاعات حساب بانکی با ادعای موضوعات مربوط به قرارداد با این سازمان و تسویه مطالبات، قطعاً جعل و کلاهبرداری است.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با انتقاد از عملکرد وزارت بهداشت، سامانه تیتک و تاخیر بیمه‌ها در پرداخت مطالبات، خواستار بازنگری فوری در دستورالعمل و اصلاح روندهای اجرایی شد.
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر مضر بودن مصرف ملون برای سلامتی به دلیل تراریخته بودن، عنوان کرد که ملون، میوه ای تراریخته نبوده و نه تنها سرطان زا نیست، بلکه به علت محتوای بالای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات کاروتنوییدی، می تواند نقش محافظتی در برابر سرطان ها و بسیاری از بیماری های دیگر داشته باشد.
تصور کنید نهادی وجود دارد که مثل یک داور بی‌طرف، مراقب سلامتی ما باشد؛ از غذایی که می‌خوریم تا دارویی که مصرف می‌کنیم. این نهاد، سازمان غذا و دارو است که وظیفه‌اش اطمینان از ایمنی، کیفیت و اثربخشی همه چیزهایی است که به سلامت ما ربط دارد، از مواد غذایی گرفته تا تجهیزات پزشکی. اما سؤالم این است: آیا این سازمان واقعاً فقط داور است یا گاهی خودش وارد زمین بازی می‌شود؟
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نسبت به سوءمصرف داروی ریتالین در میان دانشجویان هشدار داد و گفت: این دارو تنها برای بیماران مبتلا به اختلال کم‌توجهی-بیش‌فعالی (ADHD) تجویز می‌شود و مصرف آن بدون نظارت پزشک می‌تواند عوارض خطرناکی به همراه داشته باشد.
زنگ خطر شیوع مجدد سرخک در بسیاری از کشورها به صدا درآمده و کشور ما نیز درگیر این وضعیت شده است. به دلیل شدت انتقال و خطر بالای بیماری برای کودکان زیر پنج سال، توجه به اصول پیشگیری و شناسایی علائم سرخک از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
سازمان آگهی های پرسون