بهداشت و درمان

آخرین و مهمترین خبرهای پزشکی را در صفحه بهداشت و درمان پرسون بخوانید.

آخرین آمار کرونا در ایران؛

فوت ۹۳ نفر در شبانه روز گذشته

مجموع جانباختگان ویروس کرونا در کشور به گفته سخنگوی وزارت بهداشت افزایش یافت و به ۶۰ هزار و ۶۸۷ نفر رسید.

نایب رئیس اول مجلس گفت: ویروس ووهان را می‌توانستیم ظرف دو هفته پیش بینی کنیم که کدام شهرها وضعشان بدتر یا بهتر می شود ولی الان به علت سرعت سیر بالایی که دارد قدرت پیش بینی ما را به شدت کاهش داده است.
نماینده مردم بهشهر در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: انجام سفرهای نوروزی در این شرایط به مصلحت کشور نیست و بهتر است با رعایت پروتکل های بهداشتی و نرفتن به سفر کمی از فشار کادر درمانی کشور کم کنیم.
سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه متاسفانه به دنبال عادی‌انگاری شرایط بیماری در هفته گذشته نیز شاهد تداوم روند کاهشی در میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور بوده‌ایم، گفت: استان‌های کردستان، قم و گلستان دارای پایین‌ترین میزان عمل به توصیه‌های بهداشتی در کشور شناسایی شده‌اند.
چه در انجام بازی تنیس زیاده روی کرده یا بیش از حد تایپ کرده باشید، دلایل بسیاری وجود دارند که می توانند موجب احساس درد در یک یا تعداد بیشتری از مفاصل شوند.
گاهی اوقات لب ها دچار سوزش و خارش می شوند و ترک هایی در گوشه دهان بروز می کند. این ترک ها به مرور زخم می شوند. زخم هایی که قرمز رنگ می شوند، می سوزند و خیلی وقت ها آنقدر دردناک هستند که مانع صحبت کردن و غذا خوردن در فرد می شوند.
آزمایش تشخیص جهش‌های ویروس،کاربردی در تشخیص بالینی ندارد و به هیچ وجه هزینه انجام آزمایش‌های مربوط به آن از بیماران اخذ نمی‌شود و درخواست آن در قالب نظام مدیریت بیماری کووید-۱۹ انجام می‌شود.
فرمانده قرارگاه نظارتی و عملیاتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان گفت: مرزهای خوزستان با کشور عراق برای تردد مسافران تا ۲۰ اسفندماه مسدود است و برای بعد از این تاریخ نیز تصمیم گرفته خواهد شد.
دبیر کمیته امنیتی- اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا، ترددها و سفرهای نوروزی را منوط به روند این بیماری دانست و اظهار کرد: اگر روند بیماری کرونا اجازه سفر ندهد، محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های طرح جامع برای تردد خودروها به شهرهای قرمز، نارنجی و زرد اعمال خواهد شد.
تصور کنید که جنگ است، با نیروهای خط مقدم چه رفتاری باید داشت؟ روشن است که با تمام توان برای آرامش خاطر و دسترسی آنان به امکانات کوشش می‌کنیم. حالا اگر آنان را درگیر کاغذبازی و امور پیش پا افتاده کنیم نتیجه چه خواهد شد؟
سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۸۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۰ هزار و ۵۱۲ نفر رسید.



معاونت آموزشی وزارت بهداشت در واکنش به اعتراضات اخیر در خصوص زمان برگزاری چهل و هشتمین دوره آزمون دستیاری تخصصی پزشکی در اطلاعیه ای اعلام کرد: برگزاری آزمون پذیرش دستیار تخصصی در اسفندماه ۹۹ منطبق بر قانون است.
سازمان آگهی های پرسون