بهداشت و درمان

آخرین و مهمترین خبرهای پزشکی را در صفحه بهداشت و درمان پرسون بخوانید.

رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز:

زائران اربعین مواد غذایی بسته بندی مصرف کنند

رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: توصیه ما به زائران اربعین حسینی، مصرف مواد غذایی به صورت بسته بندی است تا دچار مسمویت و اختلالات دستگاه های گوارشی نشوند.
عضو کمیته علمی تب دانگ مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تاکید کرد:خبری که به نقل از بنده در برخی رسانه‌ها در خصوص فراگیر شدن تب دنگی در تهران منتشر شده کذب است و قویاً آن را تکذیب می‌کنم.
یک متخصص جراحی مغز و اعصاب گفت: متاسفانه پیش بینی می‌شود که در سال‌های آتی در روند جهانی از جمله ایران با افزایش این بیماری روبه‌رو شویم؛ آمار جهانی دلالت بر این دارد که ۳۵ درصد افراد بالای ۸۵ سال درخطر ابتلای به آلزایمر قرار دارند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت با تاکید بر اهمیت انسجام و همبستگی در حوزه پرستاری، گفت: مطالبات باید براساس ظرفیت ها مطرح شود تا دستاوردهای مثبت دیده شود؛ مثلا در ماه های اخیر گفته می شد که اضافه کار کمتر از ساعتی 300 هزار تومان، باز هم اجهاف در حق پرستاران است!
سرپرست گروه ارزیابی فناوری سلامت و مطالعات مدیریتی و اقتصادی سازمان غذا و دارو با بیان این‌که ۴۰ در صد نسخ در کشور حاوی آنتی‌بیوتیک هستند، گفت: تجویز آنتی‌بیوتیک‌های کشور ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی است.
رئیس سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه ابربحران نظام سلامت، کمبود نیروی انسانی به ویژه در حوزه پرستاری است، از تاخیر ۹ ماهه در پرداخت تعرفه خدمات پرستاری خبر داد.
گزارش‌های مردمی گویای کمبود انسولین در داروخانه هاست. داروی اساسی بیماران دیابتی، مدتهاست که دچار چالش شده و نیازمند به این دارو ناچار به رجوع در بازار‌های غیررسمی دارو شده‌اند. هزینه‌های کنترل دیابت نیز به مرور بالا رفته و فارغ از مسائل اقتصادی، بحران کمبود دارو در این بیماری نیز احساس می‌شود.
در فاصله زمانی ۱ ژانویه تا ۲۶ می ۲۰۲۴، در مجموع ۱۹۴۸۹۷ مورد ابتلا و ۱۹۳۲ مورد مرگ ناشی از وبا در سراسر جهان گزارش شده؛ با توجه به تعداد و گسترش جغرافیایی طغیان‌های بیماری وبا در دنیا و از سوی دیگر با توجه به کمبود واکسن و سایر منابع، سازمان جهانی بهداشت مجددا سطح خطر این بیماری را در سطح جهانی بسیار بالا ارزیابی و این رخداد را به عنوان یک وضعیت اضطراری درجه ۳ طبقه‌بندی کرده است.
مدیر برنامه مدیریت بیماری‌های منتقله از آئدس مهاجم در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه تعداد بیمارانی که از کشورهای آلوده به کشور ما آمده بودند در طول چند هفته گذشته ثابت مانده است، گفت: در حال حاضر ۱۵۰ بیمار مبتلا به دنگ شناسایی شده است.
آلودگی آب یا شربت‌ توزیع شده در گلوگاه در روزهای گذشته منجر به مسمومیت حدود ۸۰۰ نفر از شهروندان شد که همگی با مراجعه به مراکز درمانی و دریافت دارو و سِرُم درمان شدند.

سازمان آگهی های پرسون