دفاعی و امنیتی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری سرویس نظامی | دفاعی | امنیتی را در سرویس سیاسی پرسون بخوانید.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جمع فرماندهان سپاه، به تبیین دلایل و آثار رویدادهای امنیتی اخیر در سوریه پرداخت و تأکید کرد که چالش‌های غرب و متحدانش با جمهوری اسلامی ایران در سه محور «نفوذ معنوی، قدرت بازدارنده موشکی و توانمندی‌های هسته‌ای» متمرکز بوده است. وی افزود که تکفیری‌ها به‌عنوان ابزار غرب برای مقابله با نفوذ معنوی ایران به سوریه و عراق وارد شدند و ایران با حمایت از جبهه مقاومت، از گسترش این تهدید جلوگیری کرد
براساس آمارهای منتشر شده از سوی شرکت «گوگل»، عملیات وعده صادق یک ایران علیه رژیم صهیونیستی در ۱۰ موضوع پر جست‌وجو شده این موتور جست‌وجوگر در سال ۲۰۲۴ قرار گرفته است.
فرمانده کل ارتش با بیان اینکه مردم بابت آمادگی نیروهای مسلح خیالشان راحت باشد، گفت: در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همه ملت با هم از آرمان‌های کشور دفاع می‌کنند.
وزیر دفاع طرح و برنامه را مغز متفکر هر سازمان دانست و گفت: طرح و برنامه نقش اساسی و حیاتی در راهبری و پیشرفت سازمان ایفا می‌کند.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: «مجلس شورای اسلامی در راستای حمایت از دولت و ملت سوریه در مبارزه با تروریسم تلاش‌های سیاسی و میدانی را آغاز کرده و اتفاقات و تحولات این کشور را رصد و دنبال می‌کند.»

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: دانشجویان ذخیره حیاتی جامعه هستند و جوانان امروز به دنبال اقناع منطقی هستند و هر حرفی را بدون دلیل نمی‌پذیرند.

سردار علی فدوی، در حاشیه یادواره شهدای شهرستان کیار در پاسخ به این سوال که آیا مردم منتظر عملیات وعده صادق ۳ باشند، گفت: همواره وعده امامین انقلاب و پاسداران انقلاب وعده‌ای صادق بوده و تاکنون انجام شده و از این به بعد هم انجام می‌شود.
سردار کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان این که احتمال اعزام نیروهای مستشاری ایران به سوریه وجود دارد، گفت: گروهک‌های ترویستی تکفیری با طراحی آمریکا و اسرائیل در سوریه فعال شده‌اند و رژیم صهیونیستی به دنبال آن است که مسیر پشتیبانی از حزب‌الله لبنان توسط ایران بسته شود؛ به همین دلیل، جبهه مقاومت باید تلاش کند که اجازه ندهد گروهک‌های تکفیری در شهر حلب و دیگر مناطق شمال سوریه جا خوش کنند و باید با برنامه‌ریزی دقیق، این گروهک‌ها را آن‌چنان سرکوب کند که هم دیگر خود این گروهک‌ها نتوانند سربلند کنند و هم آمریکا و اسرائیل از رسیدن به اهدافشان ناامید شوند.
فرمانده کل سپاه ضمن تسلیت شهادت سردار پورهاشمی، اظهار کرد: تروریست‌های تکفیری تحت فرماندهی شکست‌خوردگان میدان نبرد در غزه و لبنان، از روزهای گذشته حملات وحشیانه به سوریه را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

رئیس اداره آمادگی رزمی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: احراز آمادگی نیروهای عمل‌کننده در جلسات مختلف هماهنگی و نظارت ستادی میدانی از سوی مسئولان مختلف در حد مطلوبی صورت گرفته و شاهد یک رزمایش مرکب بر اساس سیاست‌های دفاعی منظور شده در اهداف ترسیم‌شده رزمایش بودیم.

سرلشکر پاسدار حسین سلامی با صدور پیامی به دبیرکل حزب الله لبنان ضمن تبریک پیروزی بزرگ مقاومت اسلامی و حزب الله لبنان در ناکام ساختن رژیم صهیونیستی، تاکید کرد: آتش بس در جبهه لبنان شکستی راهبردی و خفت بار برای رژیم صهیونی است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: نیروی دریایی ارتش و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امنیت شمال اقیانوس هند را برای کشتیرانی و ناوگان تجاری کشور برقرار کرده‌اند و با اقتدار شاهرگ اقتصادی کشور فعال است.
معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: این رزمایش با عنوان «رزمایش مشترک ارس» در ارتفاعات سخت‌گذر منطقه عمومی شهرستان مرزی اصلاندوز به مدت ۴ روز در حال برگزاری است. همکاری مشترک در مبارزه با گروه‌های سازمان یافته مسلح غیرقانونی، امنیت مرز‌ها و افزایش توان نظامی در سطوح تاکتیکی و عملیاتی از جمله اهداف این رزمایش است.
سازمان آگهی های پرسون