دفاعی و امنیتی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری سرویس نظامی | دفاعی | امنیتی را در سرویس سیاسی پُرسون بخوانید.

دریابان علی شمخانی مشاورسیاسی رهبر انقلاب که بامداد ۲۳ خردادماه در جریان حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به منزلش با جراحت شدید به بیمارستان منتقل شده بود توئیتی خطاب به مردم ایران منتشر کرد.
شبکه خبری سی‌ان‌ان آمریکا اعتراف کرد که با وجود کاهش شمار موشک‌های شلیک شده از سوی ایران به سمت سرزمین‌های اشغالی، پدافند چند لایه اسرائیل قادر به رهگیری این موشک‌ها نیست.
با تلاش سربازان گمنام امام زمان(عج) طی اقدام مشترک در سازمان اطلاعات سپاه فتح و اداره اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد شبکه سازمان یافته مزدوران رژیم صهیونی پیش از اقدام خرابکارانه زیر ضربه رفته و این شبکه متلاشی شد.
موشک های قدرتمند و مانورپذیر فتاح، امشب با عبور از سپر دفاع موشکی، پناهگاه بزدلان صهیونیست را بارها لرزاندند و پیام اقتدار ایران را به هم پیمانِ جنگ افروزِ تلاویو که در خیالات و توهمات پوچ است، ارسال کردند.
روابط عمومی ارتش در پی حملات اخیر اسرائیل به صدا و سیما در پیامی نوشت: یقینا این غبار دود از چهره غم زده همکاران خسته و مجروح عزیزان رسانه شسته می‌شود اما سیه روی و سیه ‌روز آنکه هم در این جنگ به شکست سخت مبتلا خواهد شد و هم در محکمه وجدان بشریت به اشد مجازات و نفرت ملت‌ها و اعصار گرفتار خواهد آمد.
شورای عالی امنیت ملی در اطلاعیه‌ای صریح و هشدارآمیز اعلام کرد: هرگونه اقدام در راستای منافع رژیم صهیونیستی، از جاسوسی و خرابکاری گرفته تا کمک‌های مالی و رسانه‌ای، مشمول اشد مجازات قانونی خواهد بود و مرتکبان در چارچوب "محاربه" و "افساد فی‌الارض" با برخورد قاطعانه روبه‌رو می‌شوند.
سازمان آگهی های پُرسون