احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

رصد منظومه گفتمانی رهبر معظم انقلاب و توجه به تکرر تأکید ‌ایشان بر شاخص بودن حضور مردم در انتخابات، به طور کامل نشان می‌دهد مشارکت نه یک مسئله تشریفاتی که امری حیاتی و نیازی قطعی برای دوام، قوام، عزت و آبروی جمهوری اسلامی ایران در عرصه داخلی و بین‌المللی است.

فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم‌الانبیا (ص) گفت: شرکت در انتخابات را وظیفه‌ای همگانی دانست و گفت: مشارکت در انتخابات یکی از مؤلفه‌های قدرت و مایه اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران است.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: در روز برگزاری انتخابات ۵۸ نفر به دلایلی همچون ایجاد اخلال در شعب اخذ رای و یا درگیری میان هواداران، بازداشت شدند که البته اکثر آن‌ها در پایان همان روز نیز آزاد شدند.

یک فعال سیاسی اصول‌گرا در چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت چهادرهمین دوره انتخابات رییس جمهوری گفت: مردم برای استحکام و سربلندی ایران اسلامی حضور گسترده و پرشوری در پای صندوق‌های رای داشته باشند و با بی‌تفاوتی، حق انتخاب را از خود سلب نکنند.

فعال سیاسی اصلاح‌طلب در چهارمحال و بختیاری گفت: آن‌هایی که از شرکت در انتخابات امتناع می‌کنند و یا تردد دارند بدانند که با شرکت نکردن در انتخابات، بی‌اهمیتی نسبت به حق قانونی خودشان است و مشارکت گسترده در انتخابات وظیفه هر ایرانی است.

قائم مقام حزب اعتدال و توسعه گفت: ضد انقلاب به شکل عجیبی در حال لجن پراکنی هستند و نسبت به نظام کینه دارند، عده ای غیر مطلع که خود را تحلیلگر می‌دانند می گویند که مردم پای صندوق رای نروند.
دبیر ستاد انتخابات صداوسیما: نخستین مناظره دو نامزد راه یافته به دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری امشب از ساعت ۲۱:۳۰ تا ۲۳:۳۰ از شبکه یک سیما به روی آنتن می‌رود.

در روزهای نزدیک به مرحله دوم انتخابات، خبرگزاری ایسنا در سلسله گزارش‌هایی به ارائه مطالبی از دیدگاه‌ها و مواضع نامردهای انتخاباتی می‌پردازد که در این گزارش مواضع این دو نامزد در زمینه کشاورزی را مطالعه خواهید کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در دور دوم انتخابات انتظار می‌رود اگر مشارکت مانند دور اول اتفاق بیفتد، آقای جلیلی پیروز انتخابات باشد؛ البته این موضوع به تلاش نیروهای انقلاب و اصولگرا بستگی دارد تا با تمام قوا به میدان بیایند و اجازه ندهند تجربه تلخ انتخابات سال ۹۲ اتفاق بیفتد.
تحریم‌ها علیه ایران؛ کاغذ پاره یا بلای سفره مردم؟

رویکرد جلیلی به سیاست خارجی و برجام چگونه است؟

آیا تعداد تحریم ها مهم است یا کیفیت اثرگذاری تحریم ها؟ ۸۰۰ تحریم دوره احمدی نژاد چه تفاوتی با ۱۵۰۰ تحریم دوره روحانی دارد؟باید با مقاومت خودخواسته از تحریم استقبال کرد یا باید برای رفع آن به آب و آتش زد؟
رئیس دولت دوازدهم گفت: اگر قرار بود حاکمیت صدای تحریم را بشنود، در انتخابات مجلس دوازدهم می‌شنید. این نوع واکنش یعنی تحریم انتخابات بیشتر به نوعی «خودکشی جمعی» می‌ماند که از ترس مرگ به خودکشی دست زنیم و با خودزنی تندترین جناح حاکمیت را به قدرت برسانیم و فکر کنیم فروپاشی نوعی تغییر است. من از سایه جنگ و خشونت بر میهنم عذاب می‌کشم. اما تحریم انتخابات راه‌حل نیست. تحریم عامل تضعیف و تجزیه قدرت ایران است.
علی عبدالملکی در یادداشتی نوشت:

مردم؛ قوه مجریه را به طبیب قلوب می سپارند

تحلیلگران پیش بینی می کنند که مردم در مرحله دوم انتخابات ممکن است شیوه دیگری را برای بیان حرف های ناگفته و حقوق از دست رفته خود اتخاذ نمایند و اینبار اندیشه های مردم محور، آزادی خواهانه و عدالت جویانه دکتر پزشکیان مورد استقبال گسترده تری از مردان و زنان کشور عزیزمان در پای صندوق آراء قرار گیرد.
تاکنون شورای امنیت سازمان ملل متحد، علیه کشورهای متعددی قطعنامه های تحریمی صادر کرده است. منشور سازمان ملل متحد، فصلی دارد که به آنچه صلح جهانی را به خطر می اندازد اشاره می کند. این فصل که هفتمین فصل منشور است، به شورای امنیت اجازه می دهد هر گاه کشوری صلح و امنیت را به خطر بیندازد، تحریم هایی را علیه آن وضع کند و حتی در نهایت با تشکیل نیروی چند ملیتی به آن کشور حمله نظامی کند.
رئیس دفتر دولت اصلاحات می‌گوید: نسل جدید اصولگرایان به میدان آمدند اما اختلاف جدی میان خودشان افتاد و این تقسیم شد اما متوجه نشدم در روز آخر چه اتفاقی افتاد که به صورت غیرطبیعی پشت‌سر جلیلی قرار گرفتند.