احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

احمد زیدآبادی با اشاره به حاشیه های این روزها در بحث مهاجران افغان نوشت: عده‌ای نه از روی تحقیق و پژوهش در مورد آثار حضور فزاینده همسایگان افغان ما در جامعه ایرانی، بلکه به صرف حساسیت برخی عوام مردم نسبت به این حضور آن را ابزار مناسبی برای مخالفت با حکومت یافته‌اند و با دامن زدن به افغان‌هراسی، می‌کوشند تا جامعه را علیه آنان تحریک کنند!
نیم‌نگاهی به دریافت‌کنندگان جایزه صلح‌نوبل بیندازید. هنری کیسینجر، انورسادات، مناخم بگین، دالائی لاما (روحانی بودائی و عامل آمریکا برای مقابله با چین)، گورباچف عامل فروپاشی شوروی سابق، اسحاق رابین، شیمون پرز، شیرین عبادی، اوباما و... آیا در میان این افراد و ده‌ها نمونه مشابه دیگر حتی یک نفر را می‌توانید آدرس بدهید که جنایتکار نبوده است؟!
برخی گمانه‌زنی‌ها از برکناری محمدصادق کوشکی از معاونت فرهنگی دانشکده علوم سیاسی دانشگاه تهران خبر می‌دهد.
روزنامه کیهان : در حالی برخی محافل اصلاح‌طلب ترجیح دادند از کنار اهدای جایزه صلح نوبل به یک عنصر گروهکی با بی‌اعتنایی عبور کنند، برخی محافل دیگر در این طیف، همسو با رژیم صهیونیستی و برخی گروه‌های تروریستی ابراز ذوق‌زدگی کردند.
عصر ایران نوشت: ساعاتی بعد از انتشار روزنامه جمهوری اسلامی که از صدا و سیما خواسته بود پس از بازگشت محمود احمدی‌نژاد با او مصاحبه کند و بپرسد "به گواتمالا رفته بود تا چه کار کند" تصویر و صدای او در اخبار ساعت 14 شنبه 15 مهر 1402 بعد از مدت‌ها از تلویزیون پخش شد اما نه درباره این موضوع!
جمهوری اسلامی نوشت:احمدی‌نژاد مشکلی با حاکمیت یکدست ندارد چون هم خودش عضو مجمع تشخیص مصلحت آن است و هم یاران سابق وی در دولت و مجلس و بعضی جاهای دیگر،حضوری کاملا پررنگ دارند اما چرا برای یک سفر وی این همه جنجال درست می‌شود؟
در پی انتشار خبر ممانعت از سفر احمدی‌نژاد به کشور گواتمالا، پیگیری خبرنگار ما نشان می‌دهد که دستگاه‌های امنیتی با توجه به وضعیت این کشور و امکان تهدیدات امنیتی، به وی گفته بودند که از این سفر خودداری کند.
روزنامه آرمان ملی در گزارشی به احتمال ائتلاف بین لاریجانی و روحانی پرداخته و نوشته است؛به‌نظر می‌رسد اگر آیت‌ا... هاشمی در قید حیات بود، همراهی لاریجانی و روحانی با او می‌توانست سبب تصمیمات خوبی شود.
یکی از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مسلمانان باید همواره بر این اشتراکات وحدت آفرین تاکید داشته باشند، گفت: مذاهب مختلف دین اسلام در مقابل اندک افتراقاتی که دارند، دارای اشتراکات بسیاری هستند که قرآن، نماز و قبله واحد از جمله آنهاست.

ماجرای شکست چهارده کنگره طاق کسری، خاموشی آتشکده فارس و فرو ریختن بت‌ها به هنگام ولادت رسول خدا‌(ص)، از آن هنگام تاکنون، بارها در نگارش و گویش مورخان آمده است اما، تفسیر امام راحل از این رخداد و خبر دادن از فروپاشی نظام سلطه در قرن چهاردهم (قرن حاضر‌)، تنها بر زبان حضرت امام جاری شده است. او چه می‌دید که دیگران نمی‌دیدند؟! چه کسی به او خبر داده بود؟! پیش‌بینی امام راحل مربوط به آذر ماه سال ۶۴ است، در اوج جنگ تحمیلی و هجوم همه‌جانبه قدرت‌های ریز و درشت جهانی به انقلاب نوپای اسلامی. همه شواهد از فروپاشی نظام خبر می‌داد ولی امام عزیز ما در ورای آتش و دود آن معرکه از فروپاشی نظام سلطه بین‌الملل خبر می‌دهند!
برخی گمان می‌کنند که سخن از لزوم وحدت، بنا بر مصلحت است و ما بنا بر یک نقشه و تاکتیک مجبور به حرکت مصلحتی به سمت وحدت هستیم. این در حالی است که به فرموده رهبر انقلاب موضوع وحدت بین مسلمین فراتر از یک مصلحت یا تاکتیک سیاسی است. ایشان در این خصوص در تاریخ ۰۲/۰۸/۱۴۰۰ در دیدار مهمانان کنفرانس وحدت اسلامى‌ و جمعی از مسئولان نظام فرمودند: «یک نکته این است که اتّحاد مسلمانان یک فریضه قطعیِ قرآنی است؛ این یک چیز دلبخواه نیست؛ این را به عنوان یک وظیفه باید نگاه کنیم.
امام جمعه کرج گفت: یکی از عوامل قدرت و پیشرفت کشور جمعیت جوان است. دستگاه‌های متولی در بحث ازدواج و کمک به باروری ناباروران باید ورود کنند. این یک جهاد است در استان هم دستگاه‌های متولی باید اقدامات لازم را داشته باشند.
سازمان آگهی های پرسون