دولت

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری دولت و کابینه را در سرویس سیاسی پرسون بخوانید.

گفت‌وگوی رئیس‌جمهوری ایران با روزنامه‌نگار آمریکایی، برخلاف انتظار جناح تندرو، نه با شعارهای رادیکال بلکه با تأکید بر صلح، مذاکره و پرهیز از جنگ همراه بود؛ رویکردی که خشم جریان‌های افراطی را برانگیخته است.
استاندار گیلان از اجرای بسته‌های حمایتی شامل تسهیلات بانکی کم‌بهره، معافیت‌های مالیاتی و مشوق‌های بیمه‌ای برای جبران خسارات وارده به کارخانه‌های تخریب‌شده در پی حملات اخیر رژیم صهیونیستی خبر داد و تأکید کرد: دولت از تمام ظرفیت‌های قانونی برای بازگرداندن واحدهای صنعتی آسیب‌دیده به چرخه تولید استفاده می‌کند.
عباس عراقچی در مقاله‌ای تحلیلی برای روزنامه فایننشال‌تایمز، با تشریح روند موفق مذاکرات اخیر ایران و آمریکا، حمله رژیم صهیونیستی به ایران را «خیانت عمیق به دیپلماسی» دانست و هشدار داد: آمریکا اکنون در نقطه انتخاب قرار دارد؛ یا بازگشت به گفت‌وگوی محترمانه، یا ادامه جنگی که متعلق به دیگران است.
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد که عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان، در مسیر بازگشت از برزیل به تهران، توقفی کوتاه در جده خواهد داشت تا با مقامات ارشد عربستان سعودی درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه گفت‌وگو کند.
در یکی از تصاویری که از خانکندی منتشر شده، برخی روسای‌جمهور ازجمله پزشکیان در جمعی غیررسمی نشسته و در حال گفت‌وگو هستند که علی‌اف وارد جمع می‌شود و پزشکیان از جای خود بلند می‌شود و همزمان با علی‌اف می‌نشیند.
حسین شریعتمداری طی یادداشتی نوشت؛

آقای پزشکیان مشاوران خود را عوض کنید!

جناب پزشکیان! تمامی مقامات آمریکائی و مسئولان رژیم صهیونیستی، از ترامپ و نتانیاهو گرفته تا وزرای خارجه و جنگ و... با صراحت تاکید می‌کنند که حمله رژیم صهیونیستی به ایران نه فقط با هماهنگی، بلکه با مشارکت آمریکا و اسرائیل بوده است. آنوقت شما طوری سخن می‌گویید که انگار آمریکا از همه جا بی‌خبر بوده و اسرائیل با حمله خود باعث برهم زدن مذاکرات شده است؟!
یک سال پیش بود که تمامی آرزوهای تندروها برای خالص‌سازی بیشتر قدرت بر باد رفت و حتی با مشارکت حداقلی مردم نیز نتوانستند این خواب خود را تعبیر کنند. حتی هنگامی که فقط بخشی از مردم به میدان آمدند، توانستند تا این خطر بزرگ را از ایران دور کنند.
سازمان آگهی های پُرسون