مجلس

همراه با نمایندگان مردم از تمام خبرهای مهم و به روز پارلمان در سرویس مجلس پرسون مطلع شوید.

نماینده مردم تهران در گفتگو با پرسون؛

کاهش عجیب بودجه نانو شبیه به ترور علمی است

علی خضریان بیان کرد: سال ۹۷ ستاد نانو از بودجه خوب و قابل توجهی بهره‌مند بود اما در سال ۹۸ بودجه ستاد یکباره نصف شد. این مسئله نکته مهمی را گوشزد می‌کند که متاسفانه مسولان امر در حوزه اجرایی به بودجه و آثار حوزه فناوری نانو توجه جدی نداشته‌اند و این ستاد را با مشکل مواجه کرده‌اند.
حزب مردم سالاری در بیانیه ای با اشاره به بررسی و تغییرات لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ از سوی نمایندگان مجلس تاکید کرد: مجموع تغییراتی که تاکنون برای منابع بودجه در کمیسیون تلفیق مجلس اتفاق افتاده، مغایر با شعار پرطمطراق «ضروت توجه به معیشت مردم» نمایندگان دوره یازدهم مجلس است.
محمود صادقی با بیان اینکه پیشنهاد کمیسیون تلفیق برای واگذاری فضای مجازی به صداوسیما غیرقانونی است، خاطرنشان کرد: «صداوسیما اگر توان مدیریت داشت که وضعیت خودش امروز به اینجا کشیده نمی‌شد».
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفت و گو با پرسون؛

منافع دلار ارزان باید به دست مردم برسد

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان این که اختصاص دلار 4 هزار و 200 تومانی به واردکنندگان به رانت و سواستفاده منجر شد، گفت: دولت و مجلس قصد دارند منافع نرخ ارز نیمایی به دست مردم برسد.
نماینده مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی گفت: نیروهای شهرداری همیشه در بحث خدمات رسانی پیشقدم بوده اند ولی وضعیت استخدامی آنان و عدم امنیت شغلی به یکی از دغدغه های مهم آنان تبدیل شده است و همین کار می تواند راندمان کاری آنها را کاهش دهد.

رئیس مجلس شورای اسلامی، در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: به تهرانی‌مقدم‌ها و حاجی‌زاده‌ها و همه کسانی که با ⁧تولید قدرت⁩، بازدارندگی ایران را افزایش می‌دهند، افتخار می‌کنیم.
قاضی‌زاده هاشمی در نامه‌ای به رییس‌جمهور؛

از ورود انواع جهش یافته ویروس کرونا به کشور جلوگیری شود

نایب رییس مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به رییس‌جمهور خواستار اتخاذ تدابیر پیشگیرانه ازجمله کنترل دقیق مرزها برای جلوگیری از ورود ویروس کرونا با تغییرات ژنتیکی جدید به کشور شد.
رئیس کمیته اصلاح ساختار بودجه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با پرسون:

لایحه بودجه 1400، اختلاف دولت و مجلس

تعامل بین دولت و مجلس، خصوصاً در حوزه بودجه از اهمیت بالایی برخوردار است و چنانچه تعامل بین مجلس و دولت وجود نداشته باشد، اجرای قانون بودجه با مشکل مواجه می‌شود و خسارت آن نیز متوجه مردم و کشور خواهد شد.
روحانی در آیین افتتاح ۶۱ طرح در مناطق آزاد تجاری:

لزوم حضور ویژه بخش خصوصی در صحنه / باید به وعده هایمان عمل کنیم

رئیس جمهور گفت: سرمایه گذاری خارجی نسبت به سال ۹۸، ۵۶ درصد افزایش پیدا کرده است که معنای آن شکست فشار حداکثری و تروریسم اقتصادی است و نتوانستند جلوی ما را بگیرند.
عضو هیئت علمی گروه اقتصاد دانشگاه تربیت مدرس تهران بیان کرد: بعضی از نمایندگان دنبال جوسازی و عوام فریبی هستند و خیلی اطلاعات دقیقی ندارند و بیهوده اظهارنظر می‌کنند که دولت را به هر قیمتی تضعیف کنند.
با مصوبه کمیسیون تلفیق بودجه صورت خواهد گرفت:

ورود بخشی از مالیات اخذ شده از خانه های لوکس برای تامین مسکن مددجویان

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ گفت که این کمیسیون تصویب کرد که دولت ۲۰ درصد از درآمدهای حاصل از مالیات بر واحدهای مسکونی لوکس را بابت تامین مسکن مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی پرداخت کند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در دیدار با معاون وزیر خارجه جمهوری کره خواستار اقدام فوری سئول برای استرداد دارایی‌های بلوکه شده ایران در بانک‌های کره جنوبی شد.
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها با بیان اینکه تخلفات متعددی از سوی اعضای شوراهای اسلامی کشور رخ داده، تأکید کرد که حفظ سلامت اعضای شوراها و نظارت بر عملکرد چهار ساله آن ها در اولویت قانون نویسی مجلس است.
سازمان آگهی های پرسون