مجلس

همراه با نمایندگان مردم از تمام خبرهای مهم و به روز پارلمان در سرویس مجلس پرسون مطلع شوید.

نماینده مردم تبریز در مجلس گفت: باید برای تحقق برنامه‌ها و اهداف خود سراغ افراد دارای تخصص برویم، با کنار گذاشتن افرادی که صاحب تخصص، تجربه و علم هستند نمی‌توان به نتیجه مورد انتظار رسید.
رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «لایحه ارتقای امنیت زنان، امنیت روانی زنان را در خانه و جامعه ارتقا می‌دهد»، گفت: بر اساس این لایحه ازدواج یا طلاق اجباری زنان ممنوع خواهد بود. هیچ شوهری نیز حق اخراج همسر خود از خانه را نخواهد داشت. اگر زنی با مخالفت ناموجهی برای سفر علمی، ورزشی و... به خارج از کشور مواجه شود، رأی قاضی می‌تواند برای سفر کافی باشد.
نماینده مردم میانه خطاب به فرماندهی کل انتظامی کشور:

احضار افراد به دستگاه قضایی به خاطر عدم حجاب نه حکیمانه است، نه عملی

نماینده مردم میانه درباره احضار و معرفی افراد به دستگاه قضایی به خاطر عدم حجاب، خطاب به فرماندهی کل انتظامی کشور، تذکر شفاهی در مجلس داد.
عضو هیات رئیسه مجلس گفت: مصوبه دولت درباره ضریب افزایش حقوق کارکنان مغایر با قانون است چراکه برای گروه‌های مختلف درصد‌های متفاوتی اعمال شده در حالیکه مصوبه مجلس برای همه کارکنان ۲۰ درصد افزایش در نظر گرفته است.
رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن محکومیت هتک حرمت به مسجدالاقصی گفت: آحاد مسلمین جهان یکدل و یکصدا پشتیبان برادران و خواهران مقاوم خود در فلسطین هستند و در روز قدس امسال نیز راهپیمایی های باشکوه آنان همچون گذشته نشان خواهد داد که آرمان قدس شریف بالنده تر و نفرت از رژیم صهیونیستی زنده‌تر از هر زمانی است.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی می‌گوید: طرح ممنوعیت ورود نماینده‌های سه‌دوره‌ای پیشنهاد یکی از نمایندگان است و باید مشاهده کنیم که آیا رأی می‌آورد یا خیر.
یک نماینده سابق مجلس درباره طرح مجلس مبنی بر ممنوعیت ورود افرادی که سابقه 3 دوره نمایندگی داشتند به اصلاحات نیوز می گوید: تجربه نشان داده طرح های مجلس که در سال انتخابات شکل می‌گیرد، بسیار زود رنگ و بوی انتخابات به خود می‌گیرد و معمولا هم به نتیجه نمی‌رسد.
بررسی سوال نماینده مهریز و بافق از وزیر بهداشت و درمان و بررسی گزارش کمیسیون انرژی در مورد بررسی عملکرد وزارت نفت در تعرفه گذاری گاز مشترکان خانگی با حضور وزیر نفت در دستور کار جلسات علنی هفته آینده نمایندگان قرار دارد.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم امری ناگزیر است، گفت: تعیین قیمت محصولات کشاورزی در هر سال باید متناسب با تورم و قیمت جهانی آن محصول تعیین شود.
سلمان اسحاقی نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ماجرای عدم پرداخت حقوق معلمان در اسفند 1401 گفت: خیانت بود که در روزهای آخر سال با سومدیریت به اعتماد بزرگترین سرمایه تعلیم و تعلم کشور خدشه وارد شد.
سازمان آگهی های پرسون