دبیرکل جبهه پایداری گفت: ما در جبهه پایداری به دنبال رونق بخشیدن بیشتر و بهتر به انتخابات هستیم، تا که مشارکت و حضور حداکثری مردم را در انتخابات داشته باشیم.
غلامرضا نوری قزلجه رئیس فراکسیون مستقلین مجلس در روزنامه اعتماد نوشت:اصل مبرهن قانون نویسی در خانه ملت بر مبنای برآیند نظرات آحاد ملت و با نظارت ملت بر روند قانوننویسی است. موضوعی که در روند بررسی لایحه حجاب گم شد و مشکلات اساسی و ایرادات جدی به روند بررسی این لایحه در مجلس یازدهم وارد است.
روزنامه آرمان ملی نوشت: تنها دو تجربه طرحهای صیانت و حجاب و عفاف کافی است تا نشان داده شود اتفاقا مجلس تحت ریاست قالیباف، نسبتی با تقویت نقش مردم در حکمرانی ندارد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه، گفت: جمعبندی اولیه این شد که ما در طول برنامه هفتم توسعه بتوانیم بحث متناسب سازی حقوق بازنشستگان را به سرانجام برسانیم.
رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس در نامهای به معاون اول رئیسجمهور بر لزوم شفافیت در بازار تلفن همراه به جای ممنوعیت در واردات آن تاکید کرد و گفت: مجلس روند تخصیص ارز به واردات تلفنهمراه و رانتهای احتمالی بوجود آمده و همچنین شرکتهای مدعی تولید تلفنهمراه را بررسی خواهد کرد تا از رانتهای شکلگرفته و تضییع حقوق مردم جلوگیری شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در حال رایزنی با دولت درباره همسانسازی حقوق بازنشستگان هستیم و حتما این موضوع در برنامه هفتم توسعه مورد توجه قرار میگیرد.
سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس از راهاندازی سامانهای برای استعلام اطلاعات سوابق خودروها پیش از خریداری خبر داد و گفت که این اطلاعات توسط دو دستگاه در دو پلتفرم قابل بهرهبرداری است.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اتفاقات اخیر در غزه و فلسطین گفت: این اتفاقات یکی از مصداقهای عینی تحقق فرهنگ دفاع مقدس است، فرهنگ دفاع مقدس در فرهنگ جهاد و شهادت خلاصه میشود.
تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اسرائیل از خانه عنکبوت هم سستتر است، بیان کردند: رژیم منحوس صهیونیستی نفسهای آخر خود را میکشد.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: طوفانالاقصی با رشادت و طراحی جوانان فلسطینی برپا شد و عصر جدیدی از مقاومت فعال علیه اشغالگران جنایتکار صهیونیست را آغاز کرد.
یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بازنشستگان سرمایه های کشور بوده و انتظار می رود همسان سازی حقوق بازنشستگان در لایحه برنامه هفتم توسعه مورد توجه قرار گیرد.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس میگوید: اگر بخواهیم رژیم حقوقی دریای خزر که در دولت روحانی امضا شد را بپذیریم همان ۱۳ درصد هم به ما نمیرسد. شاید هم کمتر از ۱۱ درصد به ما برسد. ما قدرت سیاسی و نظامی داریم. اگر اراده کنیم میتوانیم ۲۰ درصد را جدا کنیم.