مجلس

همراه با نمایندگان مردم از تمام خبرهای مهم و به روز پارلمان در سرویس مجلس پرسون مطلع شوید.

در جلسه علنی امروز مجلس در مخالفت با استعفای عبدالکریم حسین‌زاده گفت: گفت: زمانی که استعفای حسین‌زاده یک بار در مجلس مطرح شد و مجلس با آن مخالفت کرده است، چرا دولت بر این امر اصرار دارد؟
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در روایت جلسه این کمیسیون از قول وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: ایران توان انجام ده‌ها عملیات شبیه وعده صادق را دارد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه، گفت: بر اساس قانون برنامه هفتم، اصلاحات ساختاری باید در بودجه انجام می‌شد که مهم‌ترین بند آن، یکپارچه سازی و شفافیت بودجه و همچنین مشخص بودن منابع و مصارف آن بود که ما نیز حسب تکلیف همین کار را انجام دادیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی مصوبه هیئت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین را به رئیس جمهور ابلاغ کرده است که براساس آن، با رای این هیئت جلوی تضعیف حقوق بازنشستگان در مصوبه مربوط به متناسب سازی گرفته شد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در شرایطی که در زمان انتخابات گفته می شد که رشد حقوق ها باید متناسب با تورم باشد اما این موضوع در لایحه بودجه سال آینده مورد توجه قرار نگرفته است.
سازمان آگهی های پُرسون