میراث فرهنگی

جدیدترین اخبار میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایران را در سایت پرسون بخوانید.

وزیر میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گفت: اصفهان شهری برخوردار است و این جغرافیا و نقطه تمدنی، رمز و رازی دارد که به‌مثابه یک مغناطیس، همه ظرفیت‌های بزرگ تمدن ایران را در خود جمع کرده است. هویت ایران‌زمین در تخت فولاد این شهر معرفی شده است.
معاون میراث‌فرهنگی خوزستان از مرمت و احیای کلاه‌فرنگی قلعه شوش بعد از ٢٣ سال خبر داد. 

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس با اشاره به انتشار خبری مبنی بر حراج سکه‌های تاریخی از شهرستان بیضا این استان در نیویورک، تأکید کرد که این ادعا به اثبات نرسیده است.
حوضخانه کاخ گلستان به عنوان تالار مناسبات دُوَل خارجی بعد از ۶ ماه بازگشایی خواهد شد بدین منظور همایش مناسبات دول خارجه در عهد قاجار در دو بخش مطالعات فرهنگی و مطالعات سیاسی برگزار می‌شود.

دوزله‌نوازی، هنری که قرن‌ها صدای شادی و مراسم‌های مردم ایلام را پر کرده است، همچنان با نوای دلنشین خود در روستاها زنده مانده و به‌عنوان میراث ناملموس در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
«خانه حاجیان» یکی از زیباترین خانه های تاریخی در سمنان است این خانه در سال ۹۶ در فهرست آثار ملی ثبت و درج شد.

رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری بجنورد گفت: در ادامه برگزاری جشنواره‌های غذایی و با استقبال چشمگیر مردم مرکز استان، جشنواره قرورتو و قابلی جمعه به‌عنوان دو غذای اصیل بجنوردی برگزار می‌شود.

استاندار گیلان با اشاره به اهمیت حفظ و نگهداری از بافت تاریخی ماسوله به عنوان میراث ماندگار و تطابق آن با معیارهای یونسکو گفت: ثبت جهانی شهرک تاریخی ماسوله تا حصول نتیجه پیگیری می شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان از خسارت دو میلیارد تومانی «میل املش» در پی آتش‌سوزی اخیر و آزاد شدن فرد خاطی با وثیقه تا زمان برگزاری دادگاه خبر داد.  

بیش‌از ۲هزار سال از عمر دژ استوار «رشکان» می‌گذرد؛ دژی که ساخته شده بود تا محافظ ری باشد. دژ رشکان در نزدیکی محله صفائیه شهرری و تپه چشمه‌علی واقع شده است.

رئیس میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان همدان خبر داد؛

آغاز فرآیند ثبت ۲ غذای سنتی مریانج در فهرست میراث ناملموس کشور

رئیس میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان همدان از آغاز تشکیل پرونده برای ثبت دو نوع غذاس سنتی شهر مریانج در فهرست میراث ناملموس کشور خبر داد. 

در روزهای اخیر تعدادی سکه تاریخی ایرانی در حراجی‌های تخصصی سکه‌های باستانی فروخته شد. وزارت میراث فرهنگی اعلام کرده بود که از این روند جلوگیری خواهد کرد ولی این اتفاق نیفتاد.

در گزارش‌های باستان‌شناسی پژوهشگاه میراث فرهنگی نیز آمده است که این دروازه باشکوه، در مقیاس وسیع‌تری طرح دروازه معروف ایشتار (حدود ۵۸۰ پیش از میلاد) را تکرار می‌کند که پیش از ساخت تختگاه تخت جمشید در دوره یکی از دو پادشاه نخستین پارسیان بنا شده است.

مقامات مصری مجموعه‌ای از کشفیات باستان‌شناسی را در نزدیکی شهر باستانی اقصر را رونمایی کردند که می‌گویند به مقبره‌های مقامات عالی‌رتبه و آثار هنری پیچیده دوران ملکه «حتشپسوت» بازمی‌گردد. 

سازمان آگهی های پرسون