پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از اجرای عملیات زیرسازی و بهسازی خطوط تندرو پیش از ورود ناوگان جدید توسط شهرداری‌های مناطق ۲۲‌گانه تهران خبر داد.
رئیس پلیس راهور فراجا اعلام کرد؛

راه‌اندازی مرکز آزمون تصادف در کشور

رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مطالبات پلیس راهور از خودروسازان، ارتقاء ایمنی و استحکام بدنه خودروهاست، گفت: خودروها دو نقش حیاتی ایفا می‌کنند؛ یکی در جلوگیری از تصادفات و دیگری در حفاظت از جان رانندگان و سرنشینان پس از وقوع تصادف.

رییس پیشین سازمان انرژی اتمی در پیامی خطاب به «سیدعباس عراقچی» وزیر خارجه کشورمان، وظیفه حساس حفاظت از منافع در مذاکرات هسته‌ای با آمریکا را یکی از بغرنج‌ترین لحظات تاریخی ایران زمین دانست و گفت که این وظیفه امروز بر دوش شما گذاشته شده است.
در زمستان ۱۴۰۳، ۷.۸ درصد از جمعیت فعال (شاغل و بیکار)، بیکار بوده‌اند که این شاخص، نسبت به فصل مشابه در سال قبل (زمستان ۱۴۰۲)، ۰.۸ درصد کاهش یافته است.
در آخرین روزهای سال ۱۴۰۳ بار دیگر شورای عالی کار مرکب از نمایندگان کارگران، نمایندگان کارفرمایان و وزارت تعاون، کار و امور اجتماعی به این تصمیم رسیدند که حقوق پایه کارگران را ۴۵ درصد افزایش دهند با این استدلال که این رقم چند درصد از نرخ تورم بیشتر است و بدین ترتیب کارگران می‌توانند با این افزایش از عهده هزینه‌های زندگی برآیند.
به گزارش «جروزالم‌پست» به نقل از یک منبع آگاه به مذاکرات دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو، رئیس‌جمهوری آمریکا در این دیدار گفته است: «ایران نمی‌تواند به سلاح هسته‌ای دست‌ یابد. تاسیسات هسته‌ای نظامی نه، تاسیسات هسته‌ای غیرنظامی بله.»

کوروش احمدی دیپلمات پیشین ایران در سازمان ملل در یادداشتی نوشت:

فرصت آخر

مذاکراتی که گفته شده از روز شنبه ۲۳فروردین شروع خواهد شد با برخی مسائل شکلی و محتوایی مواجه خواهد بود. یکی از موضوعات شکلی، موضوع فرمت مذاکرات است. در گذشته مذاکرات در قالب ۱+۵ انجام می‌‌‌شد. به‌علاوه، کلا ایران در گذشته هیچ‌گاه مایل به مذاکره دو به دو با آمریکا نبوده است. اکنون موافقت ایران با مذاکره با آمریکا، چه به‌طور مستقیم و چه غیرمستقیم، این سوال را پیش آورده که نقش پنج‌کشور دیگر شامل روسیه و چین و سه کشور اروپایی چه خواهد بود.
ابوالقاسم قاسم زاده در یادداشتی نوشت:

طبل جنگ به صدا درآمد

واقعیت اخبار اقتصادی و مالی این است که «ترامپ» یکباره شوک تخریبی را بر اقتصاد بین‌المللی و به‌ویژه چرخش روابط مالی دولت‌ها ایجاد کرده است و اغلب دولت‌ها وارد تونل «جنگ تعرفه‌ها» شده‌اند که آینده آن حتی در کوتاه مدت نامعلوم است.
سازمان آگهی های پرسون