پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه ۴ فروند کشتی نیروی دریایی سپاه و ارتش برای دیدار با نیروی دریایی امارات راهی این کشور می‌شوند، گفت: این دیدار برای اولین بار رخ می‌دهد و ما بارها گفته‌ایم که کشورهای منطقه می‌توانند امنیت منطقه را تامین کنند.
عضو فراکسیون مستقلین ولایی مجلس گفت که نباید موضوع انتصاب آقای ظریف تبدیل به بهانه‌ای برای تخریب او شود. البته که به نظرم اگر این موضوع هم نبود، منتقدان بهانه دیگری برای تخریب ظریف پیدا می‌کردند.
رئیس‌جمهور گفت: امروزه دشمنان از خارج به جامعه القا می‌کنند که ایران ضعیف شده و می‌خواهند مردم به خیابان‌ها بیایند تا برای کشور مشکل درست شود؛ ما باید برای مردم خدمت کنیم و جایی هم که نمی‌توانیم مشکلی را حل کنیم، با زبان عذرخواهی به جامعه توضیح دهیم.
هرچند که تولید آلبوم موسیقی و مجموعه‌های منسجم این روزها کم‌رونق شده و بازار تک‌آهنگ‌ها داغ‌تر است اما هنوز هم آلبوم‌های موسیقی رونق‌بخش این فضای شنیداری هستند.
پیش از این هم به خطری که گفتمان دولت را تهدید می‌کند، اشاره کرده بودیم؛ خطر تبدیل شدن وفاق به ابزاری در دست برخی اصلاح‌طلبان که تحقق یا عدم تحقق آن را در نسبت با خودشان تعریف می‌کنند. در ماجرای انتقادات به محمدجواد ظریف هم این اشتباه دوباره در حال تکرار است.
رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست سران قوا گفت: فتح‌الفتوح امام این بود که تحول در انسان‌ها به‌ویژه در جوانان ایجاد کرد این امانتی است که امروز دست ما است و باید قدر بدانیم.
رئیس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: از روز چهارشنبه (۱۷ بهمن) ورود سامانه بارشی در برخی مناطق غرب و شمال غرب و در ارتفاعات البرز مرکزی بارش باران و برف پیش‌بینی می‌شود.
سازمان آگهی های پرسون