پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

در روزهای اخیر، بحث‌هایی درباره نحوه کسر حجم بسته‌های اینترنت در فضای مجازی مطرح شده است. همراه اول با ارائه توضیحاتی اعلام کرد که عدم توجه به تفاوت نحوه محاسبه اینترنت داخلی و بین‌الملل باعث این ابهام شده که شیوه محاسبه تعرفه آنها بر اساس مصوبات رگولاتوری متفاوت است.
کارخانه شیشه مینا، یکی از قدیمی‌ترین برندهای صنعت شیشه کشور، پس از سال‌ها رکود و زیان‌دهی، امروز با حمایت مدیریت استان، اصلاح ساختار مدیریتی و رفع موانع تولید، به الگویی موفق از احیای صنایع کشور تبدیل شده است؛ مجموعه‌ای که اکنون با ظرفیت تولید سالانه ۴۰۰ میلیون قطعه، توسعه بازارهای صادراتی و اجرای طرح‌های توسعه، فصل تازه‌ای از رشد و رونق را تجربه می‌کند.
سرپرست مرکز مدیریت راه‌های مازندران از ترافیک سنگین در محورهای کندوان و هراز خبر داد و گفت: افزایش حجم سفرهای پایان هفته موجب کندی تردد در این مسیرها شده است.
مسعود پزشکیان در پیام گرامیداشت یکصد و بیستمین سالگرد انقلاب مشروطه، با توصیف این انقلاب به عنوان سرآغاز مسیر مشارکت مردم و قانون‌مداری، پیشنهاد کرد ۱۴ مرداد سالانه به عنوان «روز و هفته تبریز» نام‌گذاری شود.
محمد غیوری‌خواه با اشاره به آخرین وضعیت جوی خراسان رضوی، از تداوم وزش باد، احتمال خیزش گردوخاک و افزایش دمای هوا در روزهای آینده خبر داد.
هشت کشور عربی و اسلامی با صدور بیانیه‌ای مشترک، نسبت به پیامدهای اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه و کرانه باختری هشدار داده و اعلام کردند این اقدامات توافق آتش‌بس و روند تشکیل دولت فلسطینی را تهدید می‌کند.
وزیر امور خارجه ترکیه با تأکید بر حمایت آنکارا از روندهای دیپلماتیک، اعلام کرد که این کشور به پشتیبانی از مذاکرات میان ایران و آمریکا ادامه خواهد داد.
کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از ثبات نسبی دمای هوا در استان خبر داد و گفت: طی پنج روز آینده آسمان صاف تا کمی ابری و در برخی ساعات همراه با وزش باد خواهد بود.
فرماندار دشتی با اشاره به شنیده شدن صدای انفجار در حوالی شهر خورموج اعلام کرد: این انفجارها ناشی از عملیات کنترل‌شده خنثی‌سازی و انهدام مهمات عمل‌نکرده بوده و جای نگرانی برای شهروندان وجود ندارد.
ملی‌پوش کشتی نوجوانان ایران پس از کسب مدال طلای جهان گفت: به لطف خدا توانستم خوشرنگ‌ترین مدال را به دست بیاورم و از این موفقیت بسیار خوشحالم.
سازمان آگهی های پُرسون