پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

نمایش کلاسیک «مکبث» به کارگردانی و بازیگری جواد مولانیا از ۸ آبان در پردیس تئاتر و موسیقی دکُر به اجرا درمی‌آید؛ اثری که با حضور گیلدا ویشکی و جمعی از بازیگران جوان، تجربه‌ای تازه از شکسپیر را برای مخاطبان رقم می‌زند.
پس از ۶ سال نگهداری جنین‌ها در مرکز ناباروری حضرت فاطمه زهرا(س) بابل، مادر ۱۳ ساله ناباروری موفق شد دوقلوهای سالم خود، «برسام و مهرسام» را به دنیا بیاورد؛ تولدی که امید تازه‌ای برای خانواده‌های در انتظار فرزند در مازندران و استان‌های همجوار رقم زد.
سعید منتظرالمهدی روز پرستار را تبریک گفت و پرستاران ایران را مایه مباهات ملت دانست؛ قشر ایثارگری که با عشق، دانش و تعهد، نه تنها سلامت بیماران را تضمین می‌کنند، بلکه امید و آرامش را به خانواده‌ها می‌رسانند.
دادستان کل کشور با تأکید بر ممنوعیت کشت خشخاش، از بانک مرکزی خواست اسامی صادرکنندگانی که ارز حاصل از صادرات را بازنگردانده‌اند، اعلام کند.
تهیه‌کننده فیلم «پیرپسر» قاچاق نسخه این اثر در فضای مجازی را تأیید کرد و گفت: ادمین کانال تلگرامی منتشرکننده باید خسارت سنگینی بپردازد.
از ابتدای مهرماه تا اول آبان، میانگین بارش کشوری تنها ۱.۷ میلی‌متر ثبت شد که نسبت به میانگین بلندمدت ۶.۱ میلی‌متر، کاهش ۷۲ درصدی را نشان می‌دهد و تمامی استان‌ها با کمبود بارش مواجه شده‌اند.
سازمان آگهی های پُرسون