پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

نخست‌وزیر لهستان:

روسیه آماده جنگ ابدی است

دونالد تاسک، نخست‌وزیر لهستان، با هشدار درباره خطر طولانی شدن جنگ اوکراین گفت: تا زمانی که تغییرات اساسی در روسیه رخ ندهد، این درگیری می‌تواند به جنگی ابدی تبدیل شود. او همچنین نسبت به خوش‌خیالی برخی کشورهای اروپایی درباره امنیت خود هشدار داد.
مخالفت واشنگتن و تل‌آویو با اعزام نیروهای ارتش ترکیه به غزه، مقامات آنکارا را غافلگیر کرد. در حالی که اردوغان و تیم سیاست خارجی او با اطمینان از نقش ترکیه در مأموریت صلح سخن می‌گفتند، آمریکا تحت فشار اسرائیل، طرح حضور نظامیان ترک را به‌طور کامل رد کرد.
نمایشگاه دندانسازی ایران (سیدپا ۲۰۲۵) با حضور گسترده شرکت‌های دانش‌بنیان، تولیدکنندگان تجهیزات دندانسازی و فعالان حوزه سلامت دهان و دندان آغاز به کار کرد. این رویداد هم‌زمان با سی‌ودومین کنگره بین‌المللی جامعه دندانسازان ایران برگزار می‌شود و هدف آن حمایت از تولید ملی و کاهش وابستگی به واردات است.
یران با وجود تصویب لوایح پالرمو و CFT، بار دیگر در فهرست پرریسک FATF باقی ماند؛ کارشناسان می‌گویند تأخیر در ارسال اطلاعات و اجرای ناقص تعهدات باعث شده اعتماد بین‌المللی شکل نگیرد و هزینه تجارت خارجی تا ۲۵ درصد افزایش یابد.
یک مسئول در وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه بیماری تب دنگی نه واکسن قطعی دارد و نه درمان مشخص گفت: مقابله موفق با پشه مهاجم آئدس، مستلزم اراده واحد سیاسی و جلب مشارکت اجتماعی است.
«مارک ساویا» فرستاده دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در امور عراق به وضوح اظهار داشت که «اولویت او در عراق، انحلال گروه های (مقاومت) عراقی است». این سخن نشان دهنده رویکردی تهاجمی‌تر دولت کنونی آمریکا نسبت به دولت‌های قبلی این کشور است.
سازمان آگهی های پُرسون