گیلان

مهمترین اخبار

در پیام تبریک سرپرست شهرداری بندرکیاشهر مطرح شد:

بسیجیان از دفاع مقدس تا امروز، پیشگام پیشرفت ایران بوده‌اند

سرپرست شهرداری بندرکیاشهر، سعید فدایی، با صدور پیامی فرا رسیدن هفته بسیج را گرامی داشت و نقش بی‌بدیل بسیج را در تاریخ انقلاب اسلامی و عرصه‌های خدمت‌رسانی به مردم ستود.
محمدمهدی مظفری، فرماندار املش، به همراه معاون عمرانی شهرستان، از پروژه لاینینگ و تعریض نهر جیرجوب در روستای سیویر بازدید کرد. فرماندار در این بازدید بر اجرای اصولی پروژه‌ها، رعایت الزامات فنی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های توسعه روستایی و بوم‌گردی تأکید کرد.
مدیرکل منابع طبیعی گیلان از مهار آتش سوزی دوهکتاری در جنگل‌های آستارا خبر داد و نسبت به افزایش احتمال وقوع حریق در اراضی جنگلی و مرتعی استان هشدار داد. وی از مردم خواست در شرایط وزش باد جنوبی از روشن کردن آتش در جنگل‌ها خودداری کنند.
سرپرست شهرداری بندرکیاشهر با اشاره به نقش پررنگ مشارکت مردمی در پیشبرد برنامه‌های شهری، اعلام کرد که این همراهی‌ها سبب شده مجموعه مدیریت شهری با انگیزه و سرعت بیشتری تا پایان سال پروژه‌های عمرانی و خدماتی را به نتیجه برساند.
احمدرضا لاهیجان‌زاده، معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌ها، در اختتامیه اجلاس استانداران استان‌های ساحلی دریای خزر با اشاره به کاهش سطح آب، این پدیده را چالشی زیست‌محیطی، اقتصادی و اجتماعی دانست و بر ضرورت همکاری پنج کشور برای نجات این پهنه آبی تأکید کرد.
رئیس اتاق بازرگانی گفت: اجلاسیه خزر سنگ بنای توسعه روابط اقتصادی و تجاری میان کشورهای منطقه به ویژه همسایگان ایران خواهد بود و نقش مهمی در تقویت تعاملات تجاری کشور ایفا می‌کند.
نخستین اجلاس استانداران ساحلی خزر؛

هشدار ایران در اجلاس رشت: تراز آب خزر یک متر افت کرد!

کاهش شدید سطح آب خزر زنگ خطر تازه‌ای به صدا درآورده است. معاون محیط زیست اعلام کرد: افت یک‌متری تراز کاسپین در پنج سال، بحران زیست‌محیطی این پهنه آبی را تشدید کرده است.
ناصر کرمی‌راد، مدیرکل توسعه آبزی‌پروری سازمان شیلات، در حاشیه نخستین اجلاس استانداران استان‌های ساحلی دریای خزر در رشت اعلام کرد که خزر در سال‌های اخیر زیر فشار آلودگی‌ها، توسعه بی‌ضابطه شهری و کشاورزی و تغییرات اقلیمی آسیب جدی دیده است. او با اشاره به ارائه برنامه‌های تازه در پنل تخصصی محیط‌زیست، ابراز امیدواری کرد که تصمیمات جدید بتواند زیست‌مندان و جامعه محلی وابسته به این دریا را از خطر فزاینده نجات دهد.
در پی برگزاری اجلاس استانداران خزر در رشت، استاندار گیلان اعلام کرد که آموزش حضوری مدارس و دانشگاه‌ها در تاریخ‌های ۲۷ و ۲۸ آبان به‌ صورت مجازی انجام می‌شود و ساعات کاری ادارات به ۹:۳۰ صبح موکول شده است.
فرماندار رشت با تأکید بر نقش راهبردی اجلاس استانداران حاشیه خزر، این رویداد را سرمایه‌گذاری مهمی برای آینده منطقه دانست و گفت: برگزاری چنین نشست‌هایی می‌تواند مسیر توسعه اقتصادی و تقویت همکاری‌های بین‌المللی را هموار کند.
با افزایش حساسیت‌ها نسبت به آلودگی‌های ساحلی، دستگاه قضایی و محیط زیست انزلی روند ساخت تصفیه‌خانه یک هتل متخلف را به‌صورت میدانی و مستمر دنبال می‌کنند تا استانداردهای زیست‌محیطی در این پروژه بدون اغماض اجرا شود.
رئیس بنیاد ملی توسعه و تعالی گردشگری مطرح کرد:

فاجعه ویلاسازی؛ پایان آرامش روستاهای ایران؟

افزایش ساخت‌وسازهای بی‌رویه و تبدیل روستاها به مجموعه‌ای از ویلاهای بی‌هویت، به گفته رئیس بنیاد ملی توسعه گردشگری، نه‌تنها چشم‌انداز طبیعی ایران را تهدید می‌کند، بلکه اساس جذب گردشگر و اقتصاد بومی را نیز به خطر انداخته است.
استاندار گیلان با اشاره به آلودگی گسترده دریای خزر تأکید کرد که ایران در این بحران متهم نیست؛ چراکه بیش از ۹۷ درصد سواحل کشور فاقد صنایع آلاینده سنگین است و بخش عمده آلودگی از سوی کشورهای مقابل وارد دریا می‌شود. او همزمان تکمیل‌نشدن تصفیه‌خانه‌های فاضلاب در رشت و شهرهای پیرامون تالاب انزلی را مهم‌ترین چالش محیط‌زیستی گیلان دانست.
حادثه برق‌گرفتگی یک دانش‌آموز پایه نهم در شهرستان لنگرود، در حالی رخ داد که وی هنگام بازی فوتبال برای برداشتن توپ از دیوار مدرسه بالا رفته و ناخواسته وارد محوطه پست برق مجاور شده بود. شرکت توزیع برق گیلان با ابراز تأسف از این حادثه، توضیحاتی درباره جزئیات ماجرا و وضعیت ایمنی پست برق منتشر کرده است
جانشین فرمانده کل نیروی انتظامی با تأکید بر موفقیت‌های انتظامی استان گیلان گفت که همکاری دولت و مجلس در متناسب‌سازی هزینه جرائم، رضایتمندی مردم را افزایش می‌دهد. نماینده ولی فقیه در گیلان نیز از تلاش شبانه‌روزی نیروهای انتظامی و مرزبانی تقدیر کرد و اقتدار جمهوری اسلامی را حاصل علم، ایمان و رهبری حکیمانه دانست.
فرماندار املش با تأکید بر اهمیت نقش شرکت‌های تعاونی دهیاران در پیشبرد طرح‌های عمرانی و اقتصادی، گفت: تعاونی‌های فعال روستایی می‌توانند با ارائه راهکارهای نوین سرمایه‌گذاری، مسیر توسعه و اشتغال‌زایی در مناطق روستایی را هموار کنند.
استاندار گیلان از برگزاری نخستین اجلاس استانداران استان‌های ساحلی کشورهای حوزه دریای خزر در رشت خبر داد و گفت: فرصت‌های تجارت دریایی خزر نباید از دست برود.
معاون فرماندار املش در بازدید از مخابرات مطرح کرد:

پایداری شبکه تلفن و اینترنت شرط برگزاری مطلوب انتخابات است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار املش صبح امروز با حضور در اداره مخابرات این شهرستان، ضمن بررسی خدمات و زیرساخت‌های ارتباطی، بر لزوم تسریع در رفع مشکلات پوشش تلفن همراه و اینترنت در مناطق کم‌برخوردار تأکید کرد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لنگرود خبر داد:

هنر دست زنان لنگرودی راهی فرانسه شد؛ چادر شب و لباس قاسم‌آبادی در مسیر صادرات

هنر اصیل زنان قاسم‌آبادی از مرزها گذشت؛ رئیس اداره میراث فرهنگی لنگرود خبر داد که برای نخستین بار، چادرشب و لباس سنتی این منطقه به فرانسه صادر شده است.
دادستان مرکز گیلان از تشکیل پرونده درباره انتشار کلیپی در فضای مجازی منتسب به یکی از بازیکنان تیم فوتبال ملوان بندر انزلی خبر داد و گفت: طبق بررسی‌های اولیه، ویدئو در شهر ساری ضبط شده و انتشار آن توسط عوامل فیلمبرداری انجام شده است. بازیکن مورد اشاره نیز با حضور در مرجع قضایی از انتشار این ویدئو شکایت کرده است.
سازمان آگهی های پُرسون