شهید رضا اسداللهی، پس از تشییع در مرقد مطهر امامزاده حسین (ع) شهر قزوین، به روستای شید اصفهان منتقل و در آنجا با حضور قدرشناسانه مردم و مسولان تشییع و تدفین شد.
پیکر پاک شهید رضا اسداللهی امروز ۲۵ دی ماه ساعت ۷:۳۰ دقیقه صبح پس از تشییع در مرقد مطهر امامزاده حسین علیه السلام شهر قزوین، ساعت ۹ صبح به روستای شید اصفهان منتقل و در آنجا تشییع و تدفین خواهد شد.
معاونت فرهنگی و رسانهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین؛
محمد رستمی عنوان کرد؛ سومین جشنواره ادبی محراب عاشقی با رویکرد تولید محتوا در بخشهای شعر و داستان کوتاه با موضوع نماز و نیایش در فضای مجازی برگزار می شود.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین اظهار داشت: پیش نیازهای لازم برای برگزاری انتخابات و دوره های آموزشی در حال اجراست و اعضای هیئت عالی نظارت بر انتخابات شورای شهر و روستا انتخاب شدند.
در گفت و گوی پرسون با معاون امور عمرانی فرمانداری شهرستان قزوین مطرح شد؛
معاون امور عمرانی فرمانداری شهرستان قزوین عنوان کرد؛ مشکلات کشاورزان و دامداران در حوزه های تامین آب و نهاده های کشاورزی و اعتبار کارت شناسایی کشاورزان و دامداران شهر اقبالیه در جلسه اختصاصی بررسی و برای حل آن اقدام شد.
در پی سفر معصومه ابتکار به استان قزوین تعدادی از تشکلها و سمنهای فعال حوزهی زنان و خانواده ضمن اعتراض به فراهم نشدن امکان بیان دیدگاه هایشان، با انتشار نامه ای سرخط انتقادات خود را نسبت به عملکرد معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهور درخصوص عناوینی مانند تخصیص بودجه و سیاستهای حمایت از زنان سرپرست خانوار و همچنین ازدواج جوانان ابراز کردند.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور از انجام برنامه های مختلفی از سند ارتقای وضعیت زنان، تقویت روابط خانوادگی و تاب آوری اجتماعی در استان قزوین خبر داد.
معاون برنامه ریزی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور:
بهناز موحدی با اشاره به راه اندازی بخش استانی سامانه رصد و پایش امور زنان و خانواده عنوان کرد: شاخصهای متعددی در سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده مشخص شده است، وی تشریح کرد در تدوین سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده از سوی دستگاههای اجرایی، باید به شاخصهای جنسیتی توجه شود.
عیسی قبادی بیان کرد؛ در سال جهش تولید و با برگزاری جلسات متعدد و حمایت دستگاه های مختلف ، تعداد ۴۳ واحد غیر فعال صنعتی و همچنین ۲۲ واحد کشاورزی غیر فعال به چرخه تولید بازگشتند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین با بیان اینکه زنان به عنوان نیمی از جامعه اثرگذاری عمیقی در تحولات سیاسی، فرهنگی و اجتماعی میهن ما داشته اند، تشریح کرد؛ بر همین اساس نقش و سهم زنان در پیروزی انقلاب اسلامی انکارناپذیر و بسیار پررنگ بوده است.
سرهنگ پاسدار زین العابدین اصلی بیگی ضمن گرامی داشت ایام شهادت حضرت فاطمه(س) و سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و یارانش عنوان کرد: به مناسبت سالروز شهادت شهید الشهدای مقاومت ۶۰ هزار ماسک بین جامعه منتخب توزیع شد.
فاطمه محمدبیگی ضمن ارائه گزارشی از تلاش مجموعه مرتبطان کتابخانه ها برای روشن نگه داشتن چراغ کتابخانه ها و جلوگیری از فراموشی کتاب و کتابخوانی و همچنین مشارکت و همراهی با رویدادهای اجتماعی در ایام کرونا، از تحول شیوه های خدمت رسانی خبر داد.
با دعوت دکتر فاطمه محمدبیگی و حضور " شارلی انویه تکیه " و همراهی مهندس رجب رحمانی بازدید از شرکت یاتاقان بوش بزرگترین تامین کننده شرکت های خودروساز داخلی و بررسی راه های گسترش همکاری بین استان های قزوین و آذربایجان غربی صورت پذیرفت.
حجت السلام مهدی جو همزمان با سالگرد حماسه 9 دی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم به صورت خلاصه به تبیین تغییر نحوه مواجهه دشمن با انقلاب اسلامی در فتنه 88 ، پس از شکست در جنگ سخت و ورود به عرصه جنگ نرم و بهره بردن از تجربه و روشهای آزموده شده در سایر کشورها پرداختند .
همزمان با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی :