فارس

رئیس ستاد پزشکیان در استان فارس گفت: فراموش نمی‌کنیم که ایران برای همه ایرانیان است و مسعود پزشکیان، از این پس رئیس‌جمهور همه شامل حامیان او، طرفداران کاندیداهای دیگر و کسانی که نیامدند، خواهد بود.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز ضمن قدردانی از حضور مردم در انتخابات ریاست جمهوری، بر ضرورت حفظ وحدت در مرحله دوم انتخابات تأکید کرد.

وزیر کشور با تاکید بر اینکه اصالت و هویت که اساس زندگی شهری است باید در شهر مشهود باشد، بیان کرد: جهان‌بینی، باید در طراحی‌های شهری مدنظر قرار گیرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس در واکنش به خبر فضای مجازی در خصوص تخریب کتیبه‌های تخت جمشید بر اثر فعالیت پتروشیمی تأکید کرد: این نظریه پشتوانه علمی ندارد.
باغ دلگشا یکی از باغهای ایرانی قدیمی زیبا در شهر شیراز است که قدمتش به دوره ساسانیان تا قاجاریه باز می گردد. قدیمی ترین عمارت کلاه فرنگی ایران در باغ دلگشا قرار دارد که امروزه تبدیل به موزه شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی فارس خبر داد:

‌مرمت بازار وکیل شیراز با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس از اجرای پروژه بزرگ مرمتی بازار وکیل شیراز خبر داد و گفت: مرمت این بازار تاریخی و ارزشمند از محل مسئولیت اجتماعی نفت و با اعتبار یک‌صد میلیارد تومان به‌زودی انجام می‌شود.
مدیر پایگاه میراث جهانی پاسارگاد:

آرامگاه کوروش برای پنجمین بار مرمت می‌شود

مدیر پایگاه میراث جهانی پاسارگاد با بیان اینکه فاز مطالعاتی پروژه «پاکسازی، استحکام‌بخشی و مرمت جداره بیرونی آرامگاه کوروش» رو به اتمام است، از آغاز فاز اجرایی آن طی دو هفته آینده خبر داد.
ظهور شاعری مانند سعدی و یک قرن بعد از او حافظ، به زبان و فرهنگ فارسی اجازه داد تا زمان بازسازی ضربات سهمگینی که به پیکره فرهنگی ایران در خراسان وارد شده بود،تسلسل و نقش آفرینی پیوسته خود را به فارس منتقل کند.
رئیس عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح کشور خبر داد:

حمایت از مردم فلسطین واجب است

رئیس عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح کشورگفت: حمایت از مردم بی دفاع فلسطین از سوی امت اسلامی به ویژه ایران اسلامی ضروری است.
سازمان آگهی های پُرسون